Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Forskellige typer af loungesæt

Loungesæt til enhver terrasse og for enhver smag

Dato:

Kategori: Have

Tags: Loungesæt, Have, Terrasse

Når aftensmaden er spist, og det er en smuk, varm aften, hvorfor så gå indenfor, hvis I har lyst til at blive på terrassen lidt længere? Måske kan det traditionelle sæt af havemøbler blive lidt ukomfortabelt i længden. Hvis du har ekstra plads uden døre, så behøver du ikke lede mere efter gode ideer til din terrasse. Loungesæt er en slags luksus-havemøbler, som er værd at overveje, hvis I har pladsen til dem - perfekt til de lange udendørs aftener og afslappede stunder med venner og familie.

Der er forskellige typer af loungesæt, som alle tilføjer noget ekstra til terrassen. Du kan vælge mellem forskellige materialer som rattan, polyrattan, træ og jern, som alle har deres fordele og ulemper. Og du kan vælge mellem forskellige visuelle udtryk. En loungesæt på terrassen skaber en luksuriøs atmosfære i haven, og der er noget at leve op til for resten af din indretning på terrassen. Før du køber et loungesæt, så tænk på hvad der passer ind i din have og til din personlige stil og smag, og kig på vores eksempler på skønne sæt. Du finder helt sikkert en favorit.
 

Loungesæt i rattan og polyrattan

Rattan findes i både en naturlig og en syntetisk version. Begge dele fås i forskellige farver og giver et let og luftigt look til din terrasse. Se engang på disse to forskellige sæt i det samme miljø. Både farverne og sammensætningen af moduler har en effekt på det overordnede visuelle udtryk. Hvilket sæt foretrækker du?

 


Der er mange flere stilfulde loungesæt at vælge imellem, hver med sit særlige udseende og sin komfort.

 

Loungesæt i flet på en solbeskinnet terrasse

 

Metal og træ

Hvis du er til et mere stramt designerlook, vil du måske kunne lide loungesættet LEVANGER. Det er lavet af aluminium og holdbart, vedligeholdelsesfrit kunsttræ. Det har et integreret sidebord, og du kan spejlvende det og skabe det perfekte loungeområde på din terrasse. 


Du vil måske også kunne lide disse lidt mindre og super lette lounge-stole fulde af referencer til 1950's møbelstil. Suppler med et lille bord, en imiteret lammeskind og en lanterne, og nyd din eftermiddagscocktail med stil.

Solrig terrasse med to loungestole og et lille havebord


Eller hvad med en tur til den nordafrikanske ørken? Luk dine øjne og lad den milde brise kærtegne dit hår, mens du lytter til karavanen, der nærmer sig fra lang afstand. Denne overdækkede hængesofa er perfekt til at dagdrømme i.

 

Føl dig hjemme på terrassen

Når du har fået dine nye møbler på plads og bare drømmer om at smække benene op, må du ikke glemme prikken over i’et: Det tilbehør, der virkelig skaber stemning på terrassen. Fine lanterner, rustikke tæpper, stilfulde havekrukker, bløde puder og varme tæpper vil forvandle en ordinær terrasse til et unikt sted fuld af hygge og personlighed.