Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

DYNE- OG MADRASDAGE - SPAR 20-60%*

KØB NU
Fyrfadsstage i glas foran træstamme og grene med bær og en gylden lanterne med lyskæde indeni

Klassisk, dansk jul med Cosy Tradition

Dato:

Kategori: Inspiration

Denne jul præsenterer JYSK dig for to trends: Én med rødder i familieværdier og hygge, kaldet Cosy Tradition, og én inspireret af naturen og de storslåede landskaber mod nord, kaldet Glacial Escape. I dette blogindlæg kan du lade dig inspirere af de klassiske julefigurer og røde, mørkerøde og brune farver i Cosy Tradition.

Fyrfadsstager i glas på en metalbakke med lille juletræ og grankogler


Cosy Tradition handler om at holde fast i ritualer og de bedste juleminder vi har. En af de mest dekorative traditioner, er adventskransen, hvor vi tænder et lys hver adventssøndag. Denne form for omvendt nedtælling glæder både unge og gamle. ODEN LED stearinlysene har en timerfunktion, hvor de er tændt i 6 timer og slukket i 18 timer. På den måde får du en dejlig overraskelse, når de tænder automatisk, og du behøver ikke bekymre dig, om hvorvidt du huskede at slukke dem, da du forlod huset eller gik i seng. Bonus: Du undgår stearinos.

Adventskrans med LED stearinlys med timerfunktion


Dine børn vil også glæde sig over at have deres egen julesok. Julemanden (eller hans hjælpere) vil helt sikkert fylde den hver aften med slik eller små gaver. Hæng den på knage eller på en dekorativ stige, som du kan pynte med lyskæder.

Julesokker i rødt og grønt på dekorationsstige


Husk at pakke gaverne ind i noget sødt gavepapir. Hos JYSK kan du finde både FSC®-certificeret (FSC® N001715) gavepapir og gavepapir af 100% genbrugsmaterialer, så det er let at træffe et valg, der føles godt.

Gavepapir og julegaver i en kurv


Giv din almindelige indretning en nem opdatering i årets hyggeligste måned. Udskift dine helårspuder med en eller to pyntepuder med julemotiv som fx KIMBERLIT, der har et vintage look eller den mere tidløse KORNSTEN og lad en nisse hvile sig i et hjørne af sofaen eller på bænken i entreen ...

Bænk med en pyntepude, en plaid og en nisse. På gulvet foran bænken en rød pyntepude på et rundt tæppe.


Cosy Tradition juletrend skaber en varm og hyggelig atmosfære af dansk jul i dit hjem, med et strejf af noget legende, sødt og barnligt.

Grøn glasvase fyldt med kunstige grene med grankogler, dekoreret med julepynt i grøn og rød. Ved siden af en julefigur


Læs mere om Glacial Escape