Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SPAR 20-50% PÅ ALLE INDENDØRSMØBLER I WEEKENDEN*

KØB NU
En bænk med en aflang pude og en quiltet plaid foran et lille skab og andre dekorative ting

JYSKs nye Nordic mood-kollektion bringer fortiden tilbage

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Nordic Mood, Trends

Rustikke overflader med strejf af fortiden og brændte farver er afsættet i JYSKs nye Nordic mood-kollektion.

“I vores nyeste Nordic mood-kollektion vil vi gerne omfavne alle de unikke former og smukke farver fra fortidens design og give dem et moderne løft, så de passer ind i nutidens indretning,” siger Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Tag eksempelvis vasen SVERRE. Med en form inspireret af oldtiden, rustik overflade og elegant terrakottafarve kan den give nyt liv til din indretning.

Terracotta vase, bakke og ”guld” lysestage


Gør serveringen til en fryd for øjet med det rustikke stentøjsfad ASKE i en flot brændt farve. Brug det til servering eller blot som et elegant dekorationsfad på sofabordet.

Se også de unikke, mundblæste glaskopper ANDERS i flotte farver – og nyd inspirationen fra de glade 60’ere. Kopperne kan stables og klare en tur i opvaskemaskinen – så det bliver ikke nemmere.

Lille skab med mundblæste glaskopper og ”guld” lysestage og bakke i baggrunden


Forny hyggehjørnet med den iøjnefaldende pyntepude KAPRIFOL. De karakteristiske striber kan nemt kombineres med hjemmets andre farveindtryk. Eksempelvis den skønne quiltede plaid VALMUE, der med sin flotte gule farve sætter prikken over i’et i den nye Nordic mood kollektion.

Bænk med aflang pude og quiltet plaid


Kollektionen kan findes i JYSKs butikker senest den 5. august.


Om Nordic mood

Fire gange om året sammensætter JYSK en ny, trendy kollektion af varer under navnet Nordic mood. Produkterne i den nye Nordic mood-kollektion bliver præsenteret i et særligt område i vores butikker. Det understreger den røde tråd i designet og fremhæver, hvordan produkterne interagerer og supplerer hinanden, så du kan lade dig inspirere af samspillet imellem dem.