Julegaver pakket ind i gavepapir og lampe og vase i vindueskarm

Julegaver under 100 kr

Mange har aftalt et bestemt beløb, når det drejer sig om julegaverne. Det giver ro og klarhed over gavebudgettet. Skal du finde en julegave maks. 100 kr., så hjælper vi dig med at finde spændende gaver i dette blogindlæg. Læs mere og få konkrete ideer til, hvilke julegaver der holder sig inden for dette beløb.

Sengetøj til maks. 100 kr.

Sengetøj er en meget populær julegave, og et godt forslag, som holder sig inden for et gavebudget på 100 kr., er BELINA-sengesættet. BELINA har et varmt og nostalgisk udtryk med små fine blomster på en baggrund i støvet grøn. 


Hvis du vil have inspiration til flere smarte sengesæt, læs vores blogindlæg om at give sengetøj i julegave

Håndklæder under 100 kr. 

En anden julegave, som også er meget populær, er håndklæder. Nye, bløde håndklæder er en lille hverdagsluksus, som alle kan bruge. Håndklæder fås i et væld af farver, men du kan også vælge nogle med et mere afdæmpet udtryk. Her har vi fundet SVANESUND håndklæder med mønster og frynser. SVANESUND fås i grå, sand og gråbrun. 

Pynteting til hjemmet

Du kan også finde flotte pynteting til hjemmet, der samtidig er praktiske. Her ses de flotte JOHAN-fyrfadsstager af mangotræ, den hvide INGBERT-vase med et smukt mønster samt den æstetiske LAUST-buket af kunstige blomster. 

En lille lampe og hyggelig belysning

Mange danskere er ved at få øjnene op for de smarte batterilamper, som nemt og hurtigt kan flyttes rundt, uden at man behøver at tænke på ledninger og strømstik. ARNOLD-batterilampen er meget dekorativ med den nude-farvede base i keramik og den store ravfarvede pære, der kaster et varmt og hyggeligt lys. JENS er et klassisk duftlys, der giver en varm og behagelig flamme, som ligeledes kan løfte stemningen i hjemmet. 

Et vægur understreger boligindretningen

Et dekorativt vægur kan også med fordel lægges under juletræet. Et vægur er en lidt overset del af boligindretningen, men det er med til at understrege stilen i boligen. Vægure findes i mange varianter. Her har vi fundet vægurene ELVART og SEJER, som begge kan fås til under 100 kr.  

Flere ideer til julegaver

Mangler du flere ideer, har vi samlet disse gaver under 100 kr., som også kan give dig inspiration. God fornøjelse med at finde de helt rigtige julegaver til en overkommelig pris, hvor alle kan være med.

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion