Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60% 

SHOP NU
Julegaveideer under kr. 100

Julegaver under 100 kr

Dato:

Kategori: Jul, Inspiration

Tags: Julegaveidéer, Juleshopping

Mange har aftalt et bestemt beløb, når det drejer sig om julegaverne. Det giver ro og klarhed over gavebudgettet. Skal du finde en julegave maks. 100 kr., så hjælper vi dig med at finde spændende gaver i dette blogindlæg. Læs mere og få konkrete ideer til, hvilke julegaver der holder sig inden for dette beløb.

Sengetøj til maks. 100 kr.

Sengetøj er en meget populær julegave, og et godt forslag, som holder sig inden for et gavebudget på 100 kr., er ANDREA sengesættet. ANDREA har et moderne, feminint udtryk med sandfarvede linjer på hvid baggrund. 


Hvis du vil have inspiration til flere smarte sengesæt, læs vores blogindlæg om at give sengetøj i julegave

Håndklæder under 100 kr. 

En anden julegave, som også er meget populær, er håndklæder. Nye, bløde håndklæder er en lille hverdagsluksus, som alle kan bruge. Håndklæder fås i et væld af farver, men du kan også vælge nogle med et mere afdæmpet udtryk. Her har vi fundet VENA hamam håndklæder med frynser og diskrete striber. VENA fås i hvid/blå og hvid/sand og både som badelagen og som almindeligt håndklæde.


Pynteting til hjemmet

Du kan også finde flotte pynteting til hjemmet, som giver et friskt touch til indretningen. Her ses FOSS vasen i glas sat sammen med LAUKE skålen i stentøj. 


Det hotte timeglas

En hot tendens inden for boligindretningen i øjeblikket er timeglas, som er meget dekorative og kan passe ind i mange stilarter. GUNDERSEN timeglas er 15 cm høj og fås med sort eller rødt sand.


Pyntepude til sofaen

En pyntepude er også en god julegaveidé. Pyntepuder er en nem måde at skabe et nyt look i stuen, uden at det koster en formue. Her har vi fundet den fine GULDBLOMME pyntepude i sort og guld, som koster 100 kr. 


Et vægur understreger boligindretningen

Et dekorativt vægur kan også med fordel lægges under juletræet. Et vægur er en lidt overset del af boligindretningen, men det er med til at understrege stilen i boligen. Vægure findes i mange varianter. Her har vi fundet KJETIL væguret, som kan fås til under 100 kr.  


Flere ideer

Mangler du flere ideer, har vi samlet disse gaver under 100 kr., som også kan give dig inspiration. God fornøjelse med at finde de helt rigtige julegaver.