Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Integrér dit TV i stueindretningen

Integrér dit TV i stueindretningen

Dato:

Kategori: Stue

TV’et er for de fleste en uundværlig del af stuen. Samtidig kan et TV i stuen være svært at få til at fungere som en naturlig del af indretningen i rummet. Du kan både vælge at lade fjernsynet fungere som rummets blikfang eller forsøge at ”skjule” TV’et i stueindretningen. I sidste ende handler det om din stil, men uanset dine personlige præferencer er der flere gode muligheder for at integrere et TV i indretningen af din stue.

Hold det simpelt med et TV-bord

At integrere et TV i din indretning kræver ikke nye og banebrydende idéer. Den klassiske løsning med et flot TV-bord, som fjernsynet står på eller hænger over, er med god grund populær. TV-bordet giver samtidig muligheden for praktisk opbevaringsplads, hvor du kan gemme ledninger og elektroniske apparater af vejen.

Tip: Placér en flot vase eller andre simple dekorationer på TV-bordet. På den måde får du et roligt udtryk omkring TV’et i stuen, som harmonerer med rummets generelle udtryk.


Indret en TV-krog i stuen

Har du en stor stue, kan du med fordel opdele rummet i flere små zoner. Skab en hyggelig og komfortabel oase omkring fjernsynet med en behagelig sofa, bløde puder eller en puf, som du kan smække benene op på, når du slapper af foran TV’et i stuen. På den måde behøver du ikke bygge hele indretningen af stuen op omkring TV’et, og du får også plads til eksempelvis et legehjørne i stuen.

Lad dit TV ”svæve” over TV-bordet

En elegant løsning til at indrette stuen med et TV er at hænge fjernsynet på væggen. Det giver et let udtryk. Under fjernsynet er der fri leg, når det kommer til møblering. Her kan du placere det klassiske TV-bord eller et sofabord med en flot dekoration på.

Vælger du at hænge TV’et op på væggen i stuen, er det vigtigt, at du ikke hænger det for højt, da du hurtigt kan få en fornemmelse af at sidde på forreste række i biografen!


Gør TV'et til en del af dine vægdekorationer

Når du indretter med et TV i stuen, kan det også være en idé at gøre TV’et til en integreret del af indretningen på væggen. Tænk på TV’et i stuen som et billede, og gør fjernsynet til en del af din billedvæg. Det gør dit TV mindre synligt i stueindretningen, og det giver i stedet mere plads til opmærksomhed til resten af rummet.

Få flere idéer til utraditionelle vægdekorationer.

Skab ro omkring TV’et

At indrette en stue med et TV hænger uløseligt sammen med ledninger og diverse elektroniske apparater, som hurtigt kan komme til at rode omkring fjernsynet. For at få et roligt udtryk, som bidrager positivt til stuens design, kan det være en god idé, at du gemmer nogle ting væk. Det kan du eksempelvis gøre med kurve eller i TV-bordets lukkede skuffer, som kan rumme joysticks, HDMI-kabler eller andre ledninger.