Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Black Friday er i gang ! Se de gode tilbud nu!SHOP NU

 

Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

 

Blomsterpotte, stearinlys, batterilampe, hylde og pynteting

INSTA EMOTIONS: Sjov og uformel stue-indretning

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Pyntepuder, Plaid, Opbevaring, Tæppe

De aktuelle tendenser i vores samfund viser sig i vores vaner og boligindretning, i moden, og generelt i vores hverdag. Med tre nye trends fortsætter JYSK udviklingen af vores sortiment i foråret og sommeren 2020. De tre nye trends hedder INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER og MY SPACE.

Sociale medier er et fænomen, som er umulige at undgå og den måde, vi ser på andre og ønsker at se på os selv, afspejles i INSTA EMOTIONS. Det er uformelt og sjovt - og hvem ville ikke elske et stort kys fra den læbeformede KLEMATIS velourpude?

2 velourpuder (læbeformet og blomsterformet), broget pyntepude og plaid i en kurv


Digitale eventyr og oplevelser er en stor del af rejsen i den nye virkelighed på de sociale medier. I INSTA EMOTIONS ser vi glade og fine detaljer som i den pyramideformede TRULS i kompleks interaktion med nostalgisk nips som GILBERT skålen med et håndlavet look.

Hylde med pynteting, opbevaringskrukker og skåle


Eksperimenterende og geometriske former er centrale. Materialer som snor, keramik og glas kombineres på nye måder for at skabe et kantet og uformelt look. Kombiner den keramiske blomsterpotte AXEL med batteri lampen VILLY - bland nyt og gammelt, og du er klar.

Blomsterpotte i keramik med kunstig plante, stearinlys, pynt og batterilampe


INSTA EMOTIONS vækker en farveeksplosion til live, men farverne har samtidig et nostalgisk og let falmet look. Koral, rosa og orange fungerer som signaturfarver, og det er vigtigt at blande farverne, så de går hånd i hånd. Børnetæppet GULMAURE fås i forskellige designs, alle med de smukke, nedtonede farver.

Værelse med børnetæppe på gulvet, opbevaringsboks og kurv med plaid


Vil du vide mere om de andre trends? Læs mere om MIDSOMMER og MY SPACE.