Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALLE VARER

KONGSBERG sengeramme med matchende møbler

Indret rum med flere funktioner

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Mangler du ideer til, hvordan du udnytter dine kvadratmeter bedst muligt, så læs med i vores blogindlæg om rum med flere funktioner. Derudover kan du se, hvilke produkter vores stylist anbefaler.


Nordic Boheme


Nordic Boheme kombinerer et fleksibelt soveværelse og med praktisk garderobeafdeling. Rummet er præget af det nordiske design blandet med impulsive detaljer, som giver en afslappet atmosfære. Garderobeskabet og sengen er naturligvis de vigtigste møbler i rummet, men når du tilføjer små møbler fx en bænk og en taburet, får du en fleksibel indretning, hvor du hurtigt kan omrokere efter dit behov.

Vores stylist anbefaler

  • FAVRBO garderobeskab har smart tofarvet design med en kraftig egefarvet ramme. Skabet har en funktionel opdeling med 3 rummelige overskabe. Det indeholder desuden også et udvendigt spejl.
 FAVRBO garderobeskabe med kraftig egeramme og spejl


Classic Retro


Classic Retro er et moderne soveværelse, hvor du både har soveværelse, arbejdsstation, hyggekrog og tøjopbevaring.
Rummet er indrettet med KONGSBERG sengeramme, som er polstret og med betrukne retroknapper. Den klassiske, nordiske stil ses især i sengebordet, skrivebordet og tøjstativet med de lyse og runde træben.

Vores stylist anbefaler

  • Sengetøjet PAULA har et smart, grafisk print, som giver spræl til rummet uden, at det bliver for meget. Sengetøjet er desuden dobbeltsidet, så du får 2 design i et sengesæt.


Industrial Modern


Industrial Modern rummet er en urban, rå og funktionel stue med både spiseplads og mulighed for at tage en lur på sofasengen. Industrielle materialer som træ og metal er mixed med bløde tekstiler stylet på en afslappet måde. Også spisebordsstolene er et mix mellem materialer, idet der er 2 typer forskellige typer af ben.

Vores stylist anbefaler

  • VARBJERG sofaseng  er praktisk og funktionelt og har et slidstærkt betræk. Den kan nemt laves om til en komfortabel seng. Med VARBJERG får du hele 3 møbler i én: sofa, en enkelt seng og en dobbelt seng, hvilket gør den meget anvendelig til mange typer af rum, fx stue, teenageværelse eller gæsteværelse. 
  • GADESKOV spisebordet er fremstillet af en kombination af finér i massivt træ delt op i 3 planker. Benene har et industrielt look på grund den sorte farve. 

GADESKOV spisebord med 3 planker