Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

HAVEMØBELDAGE – SPAR 20-50%*KØB NU


DYNE- OG MADRASDAGE – SPAR 20-60%*KØB NU


Et udvalg af kundernes favoritter hos JYSK

Indret dit hjem med kundernes favoritter

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Indretning, Anmeldelser, Kvalitet

I næsten 40 år har JYSK leveret produkter til danskerne, som er designet på den skandinaviske måde med fokus på det moderne og enkle udtryk.

Med kommentarer og anmeldelser som "Fantastisk reol" (VANDBORG reolen), "Virkeligt godt produkt :)" (TORLEIF lysboks) og "Meget flot, jeg fortryder ikke mit valg" (VEDDE skab), er vi meget stolte af, at vores kunder giver vores produkter en samlet bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner.

I dette blogindlæg har vi samlet et lille udvalg af vores mest populære og bedst solgte produkter.*
 

Dekoration og belysning

Nips og tilbehør er med til at forvandle et hus til et hjem. Derfor er vores dekorations-kategori også meget populær. Vores FOSS vase får en klar femstjernet bedømmelse, og disse ord fra en kunde på JYSK.dk: "Meget alsidig vase. Jeg købte den egentlig til en gave, men endte med at beholde den selv".
 


En anden kunde på JYSK.dk beskriver vores lille væghylde GARD således: "Har købt fire og hængt dem ved komfuret, og fyldt dem med krydderier og olie. Synes det ser ret flot ud".

Lysboksen TORLEIF er et andet populært produkt blandt vores kunder – af flere årsager: "Godt produkt. Det største plus for mig er, at den er batteridrevet. Ingen ledning nogen steder".

Det er også tilfældet med vores VILIUS pendel: "Lampen giver et godt lys. Den skærer ikke i øjnene. Nem at samle. Så flot at vi har købt den til et værelse mere i vores hjem".


Læs mere om vores kvaliteter og garantier her.

Opbevaring og andre møbler

Vores VEDDE garderobeskab er et af vores absolut bedst solgte produkter – og med god grund: "Meget flot. Jeg har ikke fortrudt mit køb. Der er rigelig plads til 2 i det. Vi er vilde med det!!!".

VANDSTED bænken er perfekt til både opbevaring og indretning. Vores kunder bruger den i entreen, i soveværelset og andre steder i deres hjem. "Virkelig fin bænk, smukke farver, god polstring. Meget hurtig levering".

Vi er meget glade for, at mange af vores kunder kommenterer på, at deres køb hos JYSK er meget nemme at samle, og at vi tilføjer lidt ekstra. Et eksempel på det er vores LEJRE sofabord: "Nemt at samle! Jeg kan godt lide, at kanterne er pænt afrundede! Og der var endda sat filtpuder på".

 

Møbler til hjemmekontoret

Du kan indrette et komplet hjemmekontor med anmelderoste JYSK produkter. VANDBORG skrivebordet får denne anmeldelse fra en kunde på JYSK.dk: "Godt skrivebord. Nemt at samle. Vejer ikke meget, så det er nemt at flytte rundt på". Reolen fra samme serie bliver beskrevet sådan her: "Tip top og nydelig og meget stabil reol. Jeg har flere af dem".

Kombiner dem med ABILDHOLT kontorstolen, og så har du et hjemmekontor med nogle af vores mest populære møbler: "God kontorstol med en behagelig siddekomfort. Med god støtte i lænden. Flot gråt polyester betræk, som gør det nemt også at stille stolen i stuen".


Se flere anmeldelser og kunde-favoritter her.


*Vi har baseret udvalget på både kundeanmeldelser og salgstal fra juni til oktober 2018. Anmeldelserne stammer fra JYSK NORDIC landende: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, England, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland og Belgien.