Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Have loungesæt med loungebord af genanvendt teak

Havemøbler, der gør dig godt tilpas

Dato:

Kategori: Have

Tags: Loungesæt, Hyndeboks, Havestole, Bæredygtighed

Bæredygtighed er vigtig for JYSK, og vi stræber konstant efter at øge vores brug af genanvendte og bæredygtige materialer og mindske vores CO2-aftryk.

Hos JYSK er det nemt at finde produkter til haven, der gør dig godt tilpas. Alle havemøbler i træ er FSC®-certificerede (FSC® N001715), og flere produkter i vores sortiment er lavet af genanvendte materialer. Læs mere om nogle af vores favoritter i dette blogindlæg.

SADBJERG stabelstol af genanvendt havplast

SADBJERG er ikke kun en stilfuld og behagelig havestol. Sædet og ryglænet er lavet af genanvendt havplast, og træet på armlænet er FSC-certificeret teak. SADBJERG kan stables og er let at opbevare, så du kan forlænge stolens levetid ved beskytte den mod kulde, regn og blæst om vinteren.

Stabelstole med sæde og ryglæn ud af genanvendt havplast


GLAMSBJERG loungebord i genanvendt teak

Læn dig tilbage i GLAMSBJERG loungesofaen, og nyd synet af loungebordet af genanvendt teak. Trærammen på loungesofaen og på loungestolene er naturligvis lavet af FSC-certificeret teak.

Have loungesæt med loungebord af genanvendt teak


MARIELYST loungesæt fremstillet af 100% genanvendt plastik

Hvis du ikke vil gå på kompromis, er MARIELYST noget for dig. Det er fremstillet af 100% genanvendt plastik med UV-beskyttelse, så farven ikke falmer i sollyset.

Loungesæt af 100% genanvendt plastik


SVENDBORG hyndeboks af 60% genanvendt plast

SVENDBORG er lavet af plast, hvoraf 60% er genanvendt. Den kan fungere som både opbevaring og siddeplads, så du sparer både plads og penge. Med UV-beskyttelsen er du sikker på, at hyndeboksen bevarer sin farve, mens den passer på dine ting. 

Hyndeboks på en terrasse


ELVESANGER tæpper af 100% genanvendt plast

Når du har møbleret din terrasse eller altan, er et fint tæppe prikken over i'et. ELVESANGER-tæppet fås i forskellige farver, mønstre og størrelser, men en ting, de alle har til fælles, er det 100% genbrugte plastmateriale.

Tæppe af genanvendt plast foran cafesæt på en terrasse