Møbeldage - Spar op til 50%

Stue med sofa, skænk, sofabord og lænestol

Giv din stue en budgetvenlig mini-makeover

Med et nyt år kommer også muligheden for en frisk begyndelse. En lille makeover af dit hjem kan være både nem og hurtig, og den vælter ikke budgettet.

Kom igennem kulden og mørket med mønstre

Hvis du vil have en mere livlig stemning i stuen, behøver du ikke at skynde dig ud og købe en farverig sofa i stedet for den gamle grå. Brug i stedet boligtilbehør som fx tæpper til at skabe liv i rummet. De er nemme at erstatte, og hvis du har plads til det, kan du gemme dem væk i de perioder, hvor du foretrækker et mere afdæmpet look. Når du igen er klar til et farverigt pift, kan du finde dem frem fra gemmerne.

Forny din sofa

Det er nemt og ligetil: Nye pyntepuder eller nyt betræk til pyntepuderne giver ikke kun et ekstra pift til din sofa, men til hele stuen. Du kan opnå helt forskellige udtryk ved at mikse farver, materialer og forskellige størrelser. Når du er færdig, er din sofa cool, hyggelig og behagelig igen.

Hyggetid

Vinter er lig med indendørs hygge derhjemme. Med nogle få ændringer kan du forvandle et hjørne i stuen til den perfekte hyggekrog, så du kan gå i hi, mens kulden raser udenfor. Anbring bløde pyntepuder og en varm plaid i en behagelig stol, tænd stearinlysene, og gear ned.

Hyggelys

Der er ingen grund til at finde malergrej frem og dække gulv og møbler til. Brug i stedet forskellige lyskilder som bordlamper, lyskæder og levende lys til at skabe en varm og hyggelig atmosfære i din stue.

Nem organisering

Vores sidste tip er billigt, rent økonomisk, men det kan komme til at koste tid i stedet... Et nyt år er en god anledning til at rydde ud og organisere dit hjem. Kasser og kurve i forskellige størrelser og materialer er en nem, budgetvenlig og dekorativ måde at organisere de små ting, som du gerne vil have lige ved hånden, men ikke nødvendigvis har lyst til at kigge på.


Er du interesseret i flere makeover-projekter? Kig over til vores blog post med skønne tips til dit badeværelse.

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil