Gamerstol med lændestøtte

Gamerstol i sort PU-læder

Dedikerede gamere bør have det rette gear for selv spille legendarisk. Derfor er vi stolte af, at vi kan præsentere: NIBE – en af vores bedste gamerstole. Den kombinerer de traditionelle egenskaber ved en kvalitetsgamerstol med et helt ny look. Stolens bløde skum er beklædt i PU-læder med et slidstærkt heksagonalt påsyet mønster. PU-læderet sikrer i kombination med skummet en behagelig og pålidelig stol, der bevarer formen igennem hele sin levetid. 

En sort gamerstol med lændestøtte og nakkepude

NIBE gamerstolen har adskillige ergonomiske funktioner. Ryglænet kan lænes tilbage, armlænene kan indstilles i to dimensioner, og sædet kan vippes, så stolen er klar til lange gamingsessioner.

Butterfly vippemekanismen sikrer, at du kan justere sædet sikkert og stabilt og i kombination med ryglænets hældningsfunktion giver det mulighed for, at du kan strække dig og aflaste din rygsøjle i siddende stilling. Stolen har en pude til nakken og en pude til lændestøtte. Armlænene kan bevæges opad, nedad, indad og udad. Endelig kan NIBE gamerstolen justeres i højden. 

Skum i flere lag sikrer behagelig gaming

Sædet på en sort gamerstol

Den lagdelte skumpolstring forhindrer, at du sætter dig på det bare træsæde, sikrer at skummet bevarer formen og forlænger stolens levetid.

2D polstrede armlæn

Sort spillestol med justerbare armlæn

Statiske armlæn giver ingen ergonomisk støtte. Derfor er NIBE udstyret med fleksible armlæn, der kan justeres til den position, du ønsker.

Ryglænet kan lægges ned

Gamerstol med ryglæn der kan lænes tilbage

Ryglænet på NIBE kan lænes tilbage til en 135-graders vinkel. Ryglænsfunktionen er fantastisk til de tidspunkter, hvor der ikke er fuld gang i spillet. Træk i håndtaget, læn dig tilbage og slap af i ryg og lænd.

Vip stolen ved hjælp af butterfly mekanismen

Butterfly mekanismen under sædet gør det nemt at vippe sædet, når det er tid til at slappe af. Brug håndtaget under sædet og lås stolen, når du sidder godt.

Kraftigt og holdbart PU læder

Med det heksagonale mønster skiller NIBE sig ud fra mængden. PU-læderet er holdbart og modstandsdygtigt over for slid og snavs.

Udforsk mere

Giv indretningen af hjemmekontoret et nyt look

Giv indretningen af hjemmekontoret et nyt look

Valentinsgaver til mænd

Valentinsgaver til mænd

Sådan vælger du gamerstol og gamerbord

Sådan vælger du gamerstol og gamerbord

En af vores bedste gamerstole til lange gamingsessioner

En af vores bedste gamerstole til lange gamingsessioner