Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Sort gaming stol på sort baggrund

Gamer stol med fodstøtte for maksimal komfort

Dato:

Kategori: Kontor

Tags: Gaming

Mød den seneste tilføjelse til vores gaming sortiment HALLUM gamer stolen. En stol, der giver dedikerede spillere komfort i timevis og understøtter gode spiloplevelser.

Komfort er nøglen til den gode gaming oplevelse

Hovedårsagen til, at du skal tjekke den nye HALLUM gamer stol, er dens uovertrufne komfort. Stolen har et tykt polstret sæde, mulighed for at læne sædet tilbage samt en behagelig fodstøtte. De polstrede, justerbare armlæn er både bløde og støttende.

Sort gaming stol fra tre vinkler

Disse justerbare armlæn er ren luksus for kroppen. HALLUM giver dig mulighed for at nyde dit spil i en behagelig stol, der kombinerer seriøs spilletid og afslapning.

Gamer stol til spillere på alle platforme

HALLUM gaming stolen er perfekt til spil på både konsol og pc. Fodstøtten, der glider ud under sædet, gør den perfekt til gamere, der fra tid til anden smider benene op med en konsol, men også spiller i lodret position på en pc. De mange unikke funktioner gør denne gaming kontorstol ideel til spillestationer, hvor flere spilområder er aktive.

Sort gaming stol i tilbagelænet position

3 fordele ved HALLUM gaming-stolen

Læs her om de tre største fordele ved vores HALLUM gaming-stol:

1. De fuldt polstrede armlæn

Armlænene på HALLUM gaming stol er fuldt polstret for maksimal support. De bevæges sammen med ryglænet for altid at sikre den optimale position afhængigt af din placering i stolen.

2. Giv fødderne et hvil med fodstøtten

Fodstøtten på HALLUM er fastgjort til bunden af ​​sædet - og er monteret på en skinne, så du kan gemme den væk under sædet, når den ikke er i brug. Når det er tid til at smide fødderne op og slappe af, trækker du den bare ud. Fodstøtten er fuldt polstret og giver derfor stor komfort til dine ben og fødder.

3. Luksuriøst design og udtryk

Udover alle dens andre funktioner ser HALLUM gamer stolen også luksuriøs ud og føles lige så. De diamantformede sømdetaljer giver et karakteristisk udseende samtidig med at de giver åndbarhed i PU læderet.

Med det minimalistiske design passer HALLUM gaming stolen til alt gaming udstyr samt forskellige gamere.