Festivalpublikum

Festival-indfødt, livsnyder eller pendler?

Der er mange forskellige typer musikfestivaler, og sommeren er den absolutte højsæson. Elsker du at være på festival? Eller spørger du dig selv, om det er noget for dig? Så læs med her - måske kan du genkende dig selv i én af de tre typer af festivalgæster, som vi beskriver her - og måske får du nogle gode tips med på vejen.

Den festival-indfødte

Den festival-indfødte er på festival med hud og hår. Han/hun dukker op, inden festivalen starter og tager først hjem, når det sidste band har spillet sit sidste ekstranummer. Den festival-indfødte skaber sig et hjem i festivallejren og lever et helt liv med venner, rutiner og tilbagevendende ”musts” på festivalen.

Festival kit

Festival-indfødte er praktisk indstillet, kan lide at "hygge" og på pakkelisten står telt, campingbord, campingstole, luftmadras og masser af hyggeligt tilbehør som lyskæder, solcellelamper, varme tæpper, køletasker og sjove spil.

Festival-livsnyderen 

Denne type udnytter, at han/hun bor så tæt på festivalen, at det er muligt at nyde musikken fra haven eller balkonen. Det kan være en person, der er (meget) komfortabelt anlagt, som foretrækker et hjemmelavet måltid mad eller én, som ikke er vild med store menneskemængder eller af med at bruge mange penge på en billet.

Festival kit 

Med den hedonistiske tilgang til livet nyder denne festival ”gæst", at han/hun ikke behøver at pakke en masse tøj og udstyr. Regner det? Intet problem, bare gå indenfor. Skinner solen fra en blå himmel? Intet problem, bare slå parasollen op. Er drinken blevet varm? Intet problem, bare hent en ny i køleskabet. I de rolige, hjemlige omgivelser lytter livsnyderne til musikken, slapper af i hængekøje eller inviterer venner til havefest med levende musik. Hvis det lyder appellerende på dig, så sørg for at skabe bade ly og skygge for dine gæster med en havepavillon og brug lanterner til at skabe en hyggelig stemning.

Festival-pendleren

Denne festivalgæst er midt mellem den festival-indfødte og festival-livsnyderen. Pendleren gider ikke sove i telt eller på luftmadras, men tager hjem og sover hver aften. Måske vil pendleren bare gerne være hjemme hos børnene om natten, eller også er han/hun komfortabelt anlagt, men vil ikke gå glip af musikken og oplevelserne. Festival-pendleren har fundet det perfekte kompromis.

Festival kit 

Disse komfort-afhængige personer pakker nok ikke rigtig noget, men køber det, de får brug for på festivalen. Der er dog et par forskellige ting, der kan gør deres festival endnu mere komfortabel.

Find mere inspiration til mere festivaludstyr

Hav en fantastisk festival!

Udforsk mere

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Smukke must haves til strandturen

Smukke must haves til strandturen

Alt hvad du skal huske på din picnic

Alt hvad du skal huske på din picnic

Pakkeliste til den perfekte strandtur

Pakkeliste til den perfekte strandtur