Havemøbeldage - Spar op til 50%

Piger der hopper og har det sjovt på en trampolin

Få pulsen op med en havetrampolin

Elsker dine børn at bevæge sig og at være aktive? Eller modsat: Vil de allerhelst være indenfor og se fjernsyn eller spille computerspil, selvom vejret er skønt? 

En havetrampolin er en oplagt måde at få lokket børnene ud i den friske luft. Det er nærmest umuligt ikke at have det sjovt, og der er en masse sjove lege, som kan leges på trampolinen. Vær dog forsigtig - trampolinproducenter anbefaler generelt ikke mere end én person på trampolinen af gangen. 

Læs mere om trampolinsikkerhed

Nogle af vores bedste trampoliner er fra FALK-serien. De kan bære op til 150 kg og har lange fjedre, som giver et bedre afsæt. De lange fjedre forbedrer derudover også springoplevelsen og lader dig springe højere.

Ved FALK-serien er sikkerheden taget til et nyt niveau med dens overlappende indgang. Der er ingen lynlås, så det er nemt og hurtigt at komme ind og ud fra trampolinen, men stadig med sikkerheden i top, da indgangen er selvlukkende. 


FALK trampolinens ramme er lavet i galvanisereret pulverlakeret stål, der forlænger levetiden og mindsker risikoen for rust. Dermed bliver trampolinen ved med at se ny og flot ud. Derudover giver det buede sikkerhedsnet trampolinen et cool udtryk samtidig med, at det gør konstruktionen ekstra stærk. 

Inground trampolin

Foretrækker du en trampolin til nedgravning er det også en mulighed med FALK. En nedgravet trampolin fylder mindre i haven rent visuelt, og kan også være mere sikker, da der ikke er langt at falde ned, hvis man skulle være så uheldig.  

Sjove lege på trampolinen

Få dig selv og børnene ud i den friske luft og nyd lidt trampolin sjov: Leg en omgang ”Telefon”, hvor alle deltagere starter med at sidde så langt væk fra trampolinens midte som muligt. Derefter går én deltager ind på midten og udfører et trick som fx at hoppe ned på numsen og op igen. Den næste deltager udfører derefter det første trick, og tilføjer et nyt trick efter. Den tredje deltager efterligner det første og det andet trick, og tilføjer et trick af hans/hendes egne og sådan fortsætter man. Efter et stykke tid er det ret udfordrende at huske rækkefølgen korrekt, og den første person til at bryde kæden er "ude". Legen fortsætter indtil der kun er én deltager tilbage, som dermed er vinderen. 

At tilføje en bold til en leg, gør ofte kun legen sjovere. Et simpelt spil ”Popcorn”, hvor det glæder om at holde bolden i gang uden at røre ved den, får virkelig pulsen op. Den person der holder længst uden at røre bolden vinder. 

Nyd jeres trampolin med disse sjove lege!

Se vores udvalg af trampoliner her. 
 

Udforsk mere

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Skab forbindelse til naturen

Skab forbindelse til naturen

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære

Undervurderet havetilbehør som du ikke kan undvære