Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Bænk med håndklæde, plante og kurv opad blå væg

Få en afslappet stil i dit eget hjem med CULTURAL ROOTS-trenden

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: Trends

CULTURAL ROOTS er en indretningstrend, som lægger vægt på afslappethed. I dette blogindlæg kan du se, hvordan du nemt kan indrette dit hjem efter den skønne trend.

Både råt og feminint udtryk

CULTURAL ROOTS er en ny og inspirerende trend, som både rummer et råt og et feminint udtryk. Det råt ses i bl.a. i messing og terrakotta, mens det feminine især skinner igennem i de lyse farver og bløde tekstiler.

Råt og feminit udtryk med CULTURAL ROOTS-trenden

Displaying 0 - 0 of 0

Kombination af lyse farver og bløde tekstiler

Når du kombinerer de lyse farver og bløde tekstiler med mere rå materialer og kølige metaller, kan du nemt skabe CULTURAL ROOTS-trenden i dit eget hjem. Kombinationen af forskellige materialer fremhæver konstraterne samtidig med at du bibeholder følelsen af hygge og varme.  

Et andet karakteristika for CULTURAL ROOTS-trenden er også brugen af etniske motiver med spændende geometriske mønstre, hvilket fx ses på pyntepuder og tæpper.

Lyse farver karakteriserer CULTURAL ROOTS-trenden

Brug masser af tæpper og plaider

Den hyggelige og afslappede stemning, som er karakteristisk for trenden, kan du let skabe med at bruge tæpper og plaider i din stue og opgradere dit badeværelse med nye, bløde håndklæder. Tilføj vaser i farvet glas eller spændende keramik for at sætte det sidste touch.   

Brug masser af tæpper og plaider