Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

FORNY DIT HJEM MED GODE TILBUD - SPAR OP TIL 50%*

Skandinavisk bohemestil til dit hjem

Få bohemestilen i dit hjem

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Stue, Soveværelse, Boligindretning

Bohemestilen emmer af hygge og skaber en afslappet atmosfære i hjemmet. Boheme til boligen er hot som aldrig før. Derfor florerer bohemeindretning lige nu i alle boligmagasiner og hippe hjem.

Ønsker du et bohemehjem, så læs videre og få inspiration til, hvordan du kan integrere bohemeindretning i dit hjem.

Hvad kendetegner boheme?

En bohemeindretning leder tankerne mod varme og eksotiske himmelstrøg. Bohemestilen er synonym med mørke, tunge møbler og gardiner i kombination med interiør i varme, rødlige og bronzefarvede nuancer samt krystaller. Vintagefund og arvestykker fungerer godt side om side med nyt interiør i bohemehjemmet – det må gerne være lidt skævt og rigt på farver.

Den moderne bohemestil har imidlertid fået en opgradering med et skandinavisk touch, som gør bohememøbler og interiør mere elegant og let.

Bohemestil med et skandinavisk touch

Den velkendte bohemestil er blevet en integreret del af boligindretningen i mange skandinaviske hjem. Den bohemestil, vi ser i mange hjem i dag, er derfor også nærmere en skandinavisk udgave af bohemestilen frem for den klassiske bohemestil, der er mere sprudlende.

Nutidens bohemestil er mere moderne og udgør et godt miks af bløde tekstiler i lyse farver og møbler i træ eller stål. De fungerer perfekt i samspil med lyse skandinaviske farver.


Giv dit hjem et strejf af nostalgi

Boheme er traditionelt en stil, som er præget af at være en kombination af unikke og særlige prints og mønstre. Den har fået en opdatering, hvor den åbner for nye kreative indretningsmuligheder i hjemmet, og det gør din boligindretning mere unik.


Et nøgleord i bohemestilen er nostalgi. Masser af levende lys i lysestager bidrager også til bohemestemningen. Lysestagerne må meget gerne være i forskellige farver og former, og de kan både udgøre flotte stilleben og spredes rundt i hjemmet.

Masser af tekstiler giver den rette boho-stemning

Det er forholdsvis nemt at få elementer af bohemestilen ind i dit hjem med masser af skønne tekstiler. Med udskiftning af tæpper og puder i den rette farvesammensætning kan du hurtigt skabe dit eget bohemehjem. Tæpper og puder i velour, silke og andre lækre materialer er en vigtig del af indretningen inden for bohemestilen.

Gardiner kan også bidrage til bohemelook, særligt hvis du også bruger dem andre steder i din indretning end omkring vinduerne. Kan du ikke undvære dine persienner eller rullegardiner, kan de sagtens være inde under stofgardinerne, så du får det bedste af begge verdener.


Boho er en hyldest til frisind og kreativitet

Hvad betyder boheme egentlig? Boheme er mere end indretning; Det er en filosofi og en afslappet stil. Med en bohemeindretning kan du skabe nye rammer i dit liv. I bohemehjemmet er der plads til alle – her er tolerance og blik for skævheder og finurlige detaljer. Her tager beboerne ikke tingene så højtideligt, og det perfekte er ikke noget, der efterstræbes i indretningen, der mere handler om at skabe en personlig aura i hjemmet. 

Bohemeindretning – en ny designtendens

Bohemeindretningen har vundet terræn inden for boligindretning, hvilket i høj grad skyldes, at mange ønsker en boligindretning, hvor romantik og hygge er nøgleord. Det kan også give en anden ro med lyse farver i rummet.