Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Traditionel, rød jul i JYSK

Drømmer du om en rød jul?

Dato:

Kategori: Jul

Tags: Jul, Julegaveidéer, Juleshopping, Juletraditioner

Når julen nærmer sig, er det tid til at overveje om din udsmykning afspejler den jule-stil, som du ønsker i dit hjem, og din personlige smag. Er du til en glitrende jul med masser af sølv og guld - eller har du lyst til en mere traditionel dansk jul med masser af hygge?

Den traditionelle danske juleudsmykning er typisk i røde og grønne nuancer med charmerende nisser og små julemænd med huer og skæg. En god blanding af natur og mystik med et humoristisk touch.


Små grene med røde eller cremefarvede bær er en enkel og forfinet måde at pynte hjemmet op til jul.

Vase med grene med røde bær


Mange af os elsker adventssøndagene i december, hvor vi giver hinanden små gaver. Det kan gøre den lange ventetid lidt lettere. Slip din kreativitet fri og pynt juletræet med dine yndlingsdekorationer.


JYSKs sortiment omfatter også et stort udvalg af julelys, der kan lyse både hjem og have op. Du kan finde de helt traditionelle julelys og julelys med flotte detaljer som fx TEFAT med små fyrregrene inden i pærerne.


Du kan også pynte op med de gaver, som du allerede har købt. Gaverne kan fungere som en lille juledekoration i sig selv, og hvis du "udstiller" dem, gør du dig sikkert ekstra umage for at pakke dem pænt ind. Har du har børn i huset, skal du nok overveje, om en udstilling af julegaverne er for stor en fristelse for dem ...