Møbeldage - Spar op til 50%

Seng med sengegavl i soveværelse

Det rette tilbehør til sengen kan spare dig udgiften til en ny madras

Hvis du ikke føler dig 100 % komfortabel i din seng, er der en række forskellige løsninger på dit problem. Den mest oplagte: at købe en ny madras, kan være dyr og er måske slet ikke den rigtige. Du kan nå ganske langt ved at undersøge de forskellige former for tilbehør, som du kan få, i stedet for at gå på sengeindkøb - og der er muligvis penge at spare.

Sover du og din partner i en seng bestående af to madrasser? Hvis sprækken mellem dem er det, der generer dig, så anskaf dig en madraskile eller sengekile. Kilen udfylder den irriterende revne mellem sengene og udjævner den, så du ikke mærker, hvor den ene madras stopper, og den anden begynder.

Hvis madrasserne skrider fra hinanden, kan I holde dem sammen med et par boxklemmer. De forhindrer, at madrasserne fjerner sig fra hinanden.

Du kan også lægge et skridunderlag under dine madrasser for stoppe dem i at glide fra hinanden. Hvis det plager dig, at topmadrassen skøjter rundt på madrassen, er der godt nyt: Læg skridunderlaget under topmadrassen, så holder det den på plads.

Nu til det visuelle udtryk

Nye ben til din madras kan virkelig ændre sengens visuelle udtryk, og hvorfor ikke overveje en sengegavl? Med en sengegavl kan du skabe et flot udseende til din madras og i dit soveværelse. Den er både et praktisk og smukt stykke tilbehør. Den beskytter din væg mod slitage, og den er meget mere behagelig at sidde op ad end den blotte væg, når du læser i sengen. Derudover fremhæver sengegavlen din seng og integrerer den i resten af dit soveværelse.

Hvis du bruger meget tid i sengen og virkelig ønsker at forkæle dig selv, kan du anskaffe nogle bløde rygpuder. De er komfortable og giver en god støtte, når du liiige skal se endnu en episode af din yndlingsserie.

Slut af med at forkæle dig selv med dejligt, nyt sengetøj, og du har givet din seng og dit soveværelse en nem og billig makeover, som føles god og ser fantastisk ud.

Seng med gråt sengetøj
Sengetøj INGEBORG satin 140x200 grøn
250,-/sæt
499,- /sæt
Laveste pris 30 dage 499,- /sæt (-50%)
Spar 50%
gold

Udforsk mere

Sengeguide

Sengeguide

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?