Stilfulde sengegavle fra JYSK

Der er flere fordele ved at købe en gavl til din seng. Den bidrager til et hyggeligt sengemiljø, den beskytter din væg, samtidig med at en polstret gavl tilføjer en dejlig komfort, når du sidder op i sengen. Hos JYSK har vi fritstående og væghængte sengegavle, der passer til en enkeltseng, halvandenmandsseng, trekvart seng eller en dobbeltseng. Sengegavlen monteres enten på selve sengen, direkte på bagvæggen eller står på gulvet. Vælg mellem en blød, polstret sengegavl med fx. knapper eller syninger, eller en smuk sengegavl i træ. Find det design og den størrelse der matcher lige præcis dit behov, og køb din nye sengegavl i JYSK.

Luksuriøs indretning med en sengegavl

Det først du ser, når du træder ind i et soveværelse er sengen, så hvorfor ikke sørge for at den fremtræder flot og luksuriøs? Med et sengegærde kan du give dit soveværelse et personligt præg, som fremhæver sengen og giver et nyt look. En sengegavl er ofte et overset møbel i indretningen af soveværelset. Den sætter prikken over i’et og fremhæver sengen, samtidig med at den binder møblet sammen med resten af rummet. Fuldend stilen med et par flotte og komfortable rygpuder eller pyntepuder – mere skal der ikke til for at skabe et smukt og luksuriøst soveværelse.

Hvilken størrelse og farve er rigtig hos dig?

Uanset hvilken størrelse seng eller madras du sover i, har JYSK en sengegavl der passer til. Vores sengegavle fås til enkeltmandsseng 90x200 cm, halvandenmandsseng 120x200 cm, trekvartseng 140x200 cm og 150x200 cm, til en mindre dobbeltseng på 160x200 cm og stor dobbeltseng på 180x200 cm.

Det vil være en fordel at kigge på materialet og farven på din nuværende seng, inden du vælger en gavl dertil. Vores sengegavle matcher alle farven på den seng, de passer til, men vil også kunne stå som en flot kontrast til farven på sengen eller matche andre møbler du har stående i dit soveværelse, eksempelvis en stol eller puf. Vi har et flot udvalg af sengegavle i stof med skumpolstring i sort, forskellige nuancer af grå samt sandfarvet. Vi har også en flot sengegavl i træ med matchende sengeborde.

Fordele ved en sengegavl

Der er mange fordele ved at investere i en gavl til din seng eller madras.

Hyggeligt sengemiljø

Som tidligere nævnt, kan en sengegavl bidrage til et stilfuldt udtryk, som kan ændre soveværelsets indretning markant. Den gør sengen mere attraktiv og iøjnefaldende. Hvis du først har haft en sengegavl, kan den være svær at undvære.

Du undgår slitage

Der er flere ting som i større eller mindre grad slider på væggen bag sengen. Hvis du sover tæt op af væggen, kan din hovedpude efterlade pletter som følge af sved og fedtet hår. Bruger du din væg som ryglæn, når du skal læse eller se TV, vil du med tiden kunne se mærker og slid herfra. Det kan du undgå med en sengegavl.

Sid komfortabelt

Hvis du kan lide at sidde op i sengen, giver en gavl ekstra støtte på grund af det bløde skum og stof. En rå væg kan nemlig være kold og ubekvem at sidde op af. Gør komforten endnu bedre ved at købe en god og blød rygpude.

Undgå kulde

Har du nemt ved at fryse om natten, og er din seng samtidigt placeret op af en kold ydermur, kan det være en god løsning at købe en gavl. Sengegavlen hjælper med at isolere, og du undgår derved at komme til at sove op af den kolde væg.

Nem at montere

Som udgangspunkt er montering af en sengegavl nem at gå til, alt efter hvilken model du vælger. Nogle modeller står på gulvet bag sengens hovedgærde mellem sengen og væggen, mens andre monteres på selve væggen eller madrassen. Følg altid den medfølgende samlevejledning.