Stilfulde sengegavle fra JYSK

Der er flere fordele ved at købe en gavl til din seng. Den bidrager til et hyggeligt sengemiljø, du undgår slidtage på væggen, samtidig med at gavlen er polstret og derfor giver god komfort, når du sidder op i sengen. Hos JYSK har vi fritstående og væghængte sengegavle, der passer til en enkeltseng, halvandenmandsseng, trekvart seng eller en dobbeltseng. Sengegavlen monteres enten på selve sengen, direkte på bagvæggen eller den står på gulvet. Køb en blød, polstret sengegavl med fx. knapper eller syninger, og vælg mellem forskellige designs og størrelser.

  Soveværelse - Sengegavle

  Luksus indretning med en sengegavl

  Det først du ser, når du træder ind i et soveværelse er sengen, så hvorfor ikke sørge for at den fremtræder flot og luksuriøs. Med et sengegærde kan du give dit soveværelse et personligt præg, som fremhæver sengen og giver et nyt look. En sengegavl ofte et overset møbel i indretningen af soveværelset. Den sætter prikken over i’et og fremhæver sengen og integrerer den med resten af rummet. Fuldend stilen med et par flotte og komfortable rygpuder eller pyntepuder – mere skal der ikke til.

  Hvilken størrelse og farve?

  Uanset hvilken størrelse seng eller madras du sover i, har JYSK en sengegavl, der passer. Vi har mange forskellige størrelser. Find en gavl til enkeltmandsseng 90x200 cm, halvandenmandsseng 120x200 cm, trekvartseng 140x200 cm og 150x200 cm til en mindre dobbeltseng på 160x200 cm og stor dobbeltseng på 180x200 cm.

  Det vil være en fordel at kigge på materialet og farven på din nuværende seng, inden du vælger en gavl til sengen, og find det der matcher bedst. Hvis du har andre møbler stående i dit soveværelse, kan du også sigte mod at matche gavlen med en eksisterende stol eller puf. Vi har et flot udvalg af sengegavle i stof og skum i sort, grå eller sandfarvet.

  Fordele ved en sengegavl

  Der er mange fordele ved at investere i en gavl til din seng eller madras.

  Hyggeligt sengemiljø
  Som tidligere nævnt, kan en sengegavl bidrage til et stilfuldt udtryk, som kan ændre soveværelsets indretning markant. Den gør sengen mere attraktiv og iøjnefaldende. Hvis du først har haft en sengegavl, kan den være svær at undvære.

  Du undgår slidtage
  Der er flere ting som ubevidst bidrager til slid på væggen bag sengen. Hvis du sover tæt op af væggen, kan din hovedpude efterlade pletter som følge af sved og fedtet hår. Bruger du din væg som ryglæn, når du skal læse eller se TV, vil du med tiden kunne se mærker og slid herfra. Det kan du undgå med en sengegavl.

  Sid komfortabelt
  Hvis du kan lide at sidde op i sengen, giver en gavl ekstra støtte på grund af det bløde skum og stof. En rå væg kan nemlig være kold og klistret at sidde op af. Gør komforten endnu bedre ved at købe en god og blød rygpude.

  Undgå kulde
  Har du nemt ved at fryse om natten, og er din seng samtidigt placeret op af en kold ydermur, kan en løsning være at købe en gavl. Sengegavlen hjælper med at isolere, og du undgår derved at komme til at sove op af en kold væg.. 

  Nem at montere
  Som udgangspunkt er montering af en sengegavl nem at gå til. Alt efter hvilken model og design du ønsker at investere i, skal den enten placeres på gulvet bag sengens hovedgærde eller monteres på selve væggen eller madrassen. Følg altid den medfølgende samlevejledning.