Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Trenden HUMAN NATURE med masser af planter og brune, grønne og blå farver

Byd efteråret indenfor med HUMAN NATURE

Dato:

Kategori: Indretning, Inspiration

Tags: THE THINKER, CREATIVE MIND, HUMAN NATURE, Trends, Nyheder

Med den nye trend i JYSK, HUMAN NATURE, går vi offline og trækker os tilbage fra den travle verden, ud i den rolige natur. Vores fokus er på velvære og på at komme i kontakt med udendørslivet. Trenden er en hyldest til naturen - både dens skønhed og dens mærkværdighed. 

Planter kan hjælpe dig til at bringe naturen ind i dit hjem. Skab en grøn stemning ved at give plads til dem – også i højden. Hæng VIRUM-konsolbordet op og lad dine planter svaje under det som en frodig rumdeler.


Farvesammensætningen, der er inddelt efter tone, er inspireret af den vandrette linje, hvor himlen møder jorden. Paletten er præget af efterår med varme toner fra det skandinaviske landskab, i takt med at årstiderne skifter.


Lad dig inspirere af løsninger, der minimerer rod og skaber harmoni i dit hus. Gem tingene af vejen, når du ikke bruger dem, så dit hjem virker roligt. Her er vi gået et skridt videre og har skjult hele køkkenet bag skabsdøre.

Kitchenette

Ved at bruge naturen på nye måder kombinerer HUMAN NATURE-trenden brune, grønne og blå farver med industrielle materialer som metal, glas og træ samt kunstige planter. Klassiske figurer og former tager fokus med arkitektoniske elementer.


HUMAN NATURE er en af tre trends i JYSK denne sæson. Vores dygtige Range and Design team har omhyggeligt beskrevet dem og håndplukkede de produkter, der matcher hver trend. Lad dig også blive inspireret af de to andre trends: CREATIVE MIND og THE THINKER.