Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

VI FEJRER PRISFEST - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Vase og skulptur, grå lænestol og moderne skænk

Boligindretning: RESET BASIC handler om glæden i simple ting

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Trends

I JYSK har vi defineret tre tendenser, der sætter scenen for vores vinter 2021 -sortiment: INFUSION,  MINDFUL GARDEN og RESET BASIC.

Med RESET BASIC -designtemaet er vi klar til at sætte farten ned og finde glæde i de simple ting i livet. Selvom fokus er på det basale, gør vi stadig plads til innovative detaljer, der fanger øjet. Dæk bordet til en dejlig middag med LAUKE stentøjskrus, TONE tallerkener og JONAS glasskåle.

Krus og tallerkener i stentøj og glasskål


Vi vil skabe en vedvarende stemning, ikke kun for én sæson, men for flere år. Nyd hver dag den elegante kombination af det bløde tæppe STORMHATT og den blå sofa GISTRUP eller de runde sofaborde KALVEHAVE.

Blå sofa, runde sofaborde, brunt tæppe og gulvlampe


Formerne er skulpturelle og organiske i simple og minimalistiske designs – med en særlig detalje indimellem. Den moderne skænk EGELEV er et glimrende eksempel med siderne i elegant snorværk.

Grå lænestol og skænk med bøger og vase


De neutrale toner er mere sofistikerede, og med rige nuancer føles de luksuriøse og komplementerer sæsonens farver. Her hænger de hvide loftslamper VALDER ned fra oven som dalende snefnug.

Spisebord med fire spisebordsstole i grå med sorte ben og to hvide loftslamper


Geometriske mønstre og print giver produkterne liv, samtidig med at de altid skaber en stille og rolig atmosfære til afslapning.

Brunt tæppe, mønstret tæppe og jutetæppe på gulvet


Sandfarver og brune nuancer vil fortsat blive mere populære på alt fra spisebordsstole til krus, så du nemt kan skabe et personligt look med dine matchende favoritter.

Vitrineskab med tallerkener, krus, skåle og opbevaringskasser


Bliv inspireret af de to andre vintertrends i JYSK: MINDFUL GARDEN og INFUSION.