Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Stue med lænestole og bakkebord, sovesofa og opbevaring

Billige møbler til stuen kickstarter dit nye liv

Dato:

Kategori: Stue, Indretning

Tags: Boligindretning, Studiebolig, Spisestue

En gang imellem bliver der vendt op og ned på dit liv, og du får chancen for at starte forfra. Måske flytter du for dig selv og får chancen for at møblere dit nye hjem efter din helt egen smag og ingen andres.

Leder du efter ideer til små lejligheder? Har du lejekontrakten eller købekontrakten på plads, og er du på udkig efter billige møbler? Dette indlæg er til dig! Vi guider dig til, hvad der er "must haves" og bare "nice to haves" i dit nye hjem. Du får tips til, hvad der passer til en lille lejlighed eller til indretningen af et lille hus. Plus et par tips om, hvordan du skaber en hjemlig atmosfære.

Hvis du skal til at flytte ind i en lille lejlighed eller et lille hus, så tænk på din stue som en kombination af forskellige zoner: En zone hvor du slapper af, en hvor du spiser og om nødvendigt en arbejdszone. 

Afslapning

Er der et soveværelse i dit nye hjem? Hvis ikke, så lad os introducere dig for et møbel, der fører et dobbeltliv: Seng om natten, sofa om dagen. Med en sovesofa kan du spare både penge og plads i din nye stue.


Hvis du har et soveværelse, kan du finde lille sofa eller måske et par lænestole, der er lettere at flytte rundt med. Hvis du har gæster, kan I sidde over for hinanden i separate stole, i stedet for ved siden af hinanden som i en sofa. Du får også brug for et lille bord til jeres kaffekopper og en eller to lamper, som skaber en hyggelig atmosfære.

Hjørne af stue med to lænestole om et lille bakkebord


Spisning

Har dit nye hjem et køkken med plads til et bord og nogle stole? Eller kan du skabe pladsen? Nogle mennesker oplever det som hyggeligt og uformelt at spise i køkkenet, og det giver dig mulighed for at være sammen med dine gæster, mens du laver mad. For andre er det stressende at have udsigt til snavsede gryder under middagen. Tænk over, hvad der passer dig og find et godt lille bord, måske med en tillægsplade til når du har gæster. På den måde optager bordet ikke for meget plads i hverdagen.  

Spisekrog i køkken med spisebord og spisebordsstole


Arbejdsplads og opbevaring …

Så kommer vi til arbejdspladsen. Hvis du kan undgå at lave papirarbejde ved spisebordet, så skal du gøre det. Det er ærgerligt at skulle flytte papirer og bærbar computer rundt, inden du sætter dig ned for at spise. Arbejdspladen bør ikke fylde for meget i stuen, men er bedre placeret her end i soveværelset. Vi bringer snart et blogindlæg om hvorfor, så husk at følge med på bloggen :)

Hvis du er tilfreds med dine spisestuestole, kan du bruge en af dem ved dit skrivebord. Du får også brug for møbler til opbevaring af bøger, tøj og hvad du ellers har. Find din yndlingsstil og hold dig til den, så dit nye hjem får et ensartet look.

4 hvide kommoder i samme serie med forskelligt antal skuffer og låger


Sidst men ikke mindst - det er de små ting, der tæller, når du skaber et nyt hjem og ikke bare en "bolig". Lysestager, vaser, puder, tæpper ... Vælg en farve eller en stil og følg den - på den måde skaber du en hjemlig atmosfære, der ikke virker rodet eller urolig. Hvis du føler dig godt tilpas med dine egne evner inden for indretning, kan du tilføje små variationer for at opnå et dynamisk og spændende look.

Collage - ideer til indretning

Held og lykke på dit nye eventyr!