En praktisk kontinentalseng med opbevaring

Der findes mange gode senge med opbevaring, men her får du det bedste af det bedste indenfor komfort. En kontinentalseng med opbevaring er en samlet sengeløsning, som består af praktisk opbevaring i bunden, madras i midten og en topmadras. Med andre ord er det en seng, der både giver maksimal komfort og masser af muligheder for opbevaring, som ikke fylder i rummet. Med opbevaring under sengen kan du bedre udnytte det værelse eller soveværelse, hvor din seng er placeret. Opbevaring under en kontinentalseng kan bestå af ekstradyner, puder eller generel opbevaring af ting. Kontinentalsenge med opbevaring fra JYSK fås i størrelser fra 90x200, 140x200 til 180x200 og mange flere. Se størrelser under modellerne nedenfor.

En seng med opbevaring giver mere plads i rummet

Drømmer du om en praktisk seng med opbevaring samtidig med, at du ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet? Så er en kontinentalseng med opbevaring fra JYSK måske det rette valg for dig! En kontinentalseng er en komplet sengeløsning med opbevaring, madras og topmadras, som giver masser af komfort, så du kan sove godt om natten. Er du i tvivl om, hvilken seng du skal vælge? Læs gerne vores ultimative sengeguide. Du kan også læse mere om vores indkøbers foretrukne kontinentalseng.

Kontinentalseng med opbevaring i mange størrelser

Kontinentalsenge med opbevaring fra JYSK fås i flere forskellige farver og størrelser. Vælg både mellem enkeltseng, trekvartseng og dobbeltseng. 

En kontinentalseng med opbevaring fås i størrelserne: 

  • 90x200 
  • 120x200 
  • 140x200 
  • 150x200 
  • 160x200 
  • 180x200