Elevationssenge der giver støtte og komfort

En elevationsseng giver mulighed for at hæve og sænke madrassen, så du kan tilpasse sengen den sovestilling, der matcher dine behov. Vores elevationssenge har op til 7 komfortzoner, som giver god ergonomisk støtte. Der følger altid en topmadras med. JYSK sælger enkeltsenge, trekvartsenge og dobbeltsenge med elevation fra de kendte mærker Dreamzone, Dunlopillo, Høie og Temprakon. Nogle af vores senge kan styres med en app på en smartphone, og nogle senge fås med praktisk lys under sengen til orientering om natten. Hos JYSK kan du også købe ekstra tilbehør til din elevationsseng som ny fjernbetjening eller motor.

Læs vores sengeguide eller få hjælp af vores dygtige personale i JYSK butikkerne.

 

Fordele ved elevationssenge

En elevationsseng kan til forveksling ligne en kontinentalseng, fordi de begge er opbygget af en sengebund, madras og topmadras. Fordelen ved en elevationsseng er, at den rummer mange smarte funktioner, og er derfor en populær sengetype.

Du kan bl.a.

  • Sidde komfortabelt til at se TV eller læse en bog uden en masse puder i ryggen
  • Amme om natten i en behagelig position
  • Tilpasse sengen efter kroppens stilling - det forbedrer nattesøvnen
  • Skifte mellem to forskellige hårdheder i samme madras (på nogle modeller), hvor madrassen er vendbar

Det er ikke ligegyldigt hvordan vi ligger i løbet af natten, da en forkert sovestilling og forkert hårdhed på madrassen, kan give smerter på dele af kroppen som f.eks nakke, ryg og lænd.

I JYSK har vi en lang række komplette elevationssenge, men du kan også selv sammensætte de enkelte dele, som du ønsker.

Senge i alle størrelser

Hvis du vælger at købe din nye elevationsseng hos JYSK, har vi masser af forskellige størrelse senge at vælge imellem. Så uanset hvor meget eller hvor lidt plads du har i dit soveværelse, kan vi hjælpe med en passende størrelse seng - både med normal og ekstra længde.

Vores senge med elevation fås i str. 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 180x200 og 180x210.

Bemærk at det kun er dobbeltsengene, der har split i hovedende og fodende, som gør det muligt at bevæge din madras uafhængigt af din partner. 

Hertil er det idéelt med et splitlagen.