Hotelmøbler der matcher din virksomheds behov

En gennemtænkt hotelindretning med velovervejede hotelmøbler er med til at skabe en sammenhængende oplevelse for hotellets gæster. Hotellets møbler er noget af det første, der møder gæsterne, og de kan være med til at skabe en rød tråd i hoteloplevelsen. Uanset om du er på udkig efter sofaer, lænestole og sofaborde til hotellobyen, borde og stole til hotellets restaurant eller madrasser, dyner og puder til hotelværelset, så finder du det i JYSKs store udvalg af hotelmøbler og hoteludstyr. Vi har et stort udvalg af møbler i slidstærke materialer, så de kan tåle at blive brugt hver dag. Gå på opdagelse i vores gode tilbud til virksomheder eller kontakt os, så vi kan hjælpe med at finde en god løsning til netop din virksomheds behov.

Madrasser

Dyner, puder og lagen

Havemøbler

Hotelindretning med en rød tråd

Hotelindretning kræver både sans for detaljer, materialer og farver, og for at give dine hotelgæster et indtryk af en gennemtænkt helhedsoplevelse, er det en god idé at have en rød tråd gennem både hotellobbyen, restauranten, konferencesalen og hotelværelset. Den røde tråd kan skabes med hotelmøbler, der sikrer en ensartet indretningsstil. Hos JYSK har vi alt, hvad du skal bruge til hotellet, og vores store udvalg af hotelmøbler kan bidrage til at skabe en rød tråd i hotellets indretning.

Møbler til hotelværelset, der giver god nattesøvn

Nogen hotelgæster tager på hotel for at slappe af og opleve lidt luksus i hverdagen eller på ferien, mens andre bruger det som en base under forretningsrejsen. Uanset grunden til et hotelophold, er den gode nattesøvn et vigtigt element i enhver hoteloplevelse. Hos JYSK er vi eksperter i senge og madrasser. Vi har alt, hvad du behøver for at give dine gæster en god nattesøvn. Med mere end 40 års erfaring er du garenteret at finde senge, madrasser, puder og dyner og andre møbler, der passer til et hotelværelse på netop dit hotel.

Hoteludstyr der giver en afslappende oplevelsen

Mange hotelgæster nyder at komme lidt væk hjemmefra og nyde et velfortjent afbræk fra hverdagen. Med det helt rette hoteludstyr kan dit hotel være med til at skabe et endnu bedre ophold. Ofte skal der ikke meget til. En lækker dyne og en pude med velduftende hotelsengetøj, bløde hotelhåndklæder og en skøn badekåbe bidrager alt sammen til at skabe et godt og afslappende ophold. Hos JYSK finder du et stort udvalg af udstyr, der bidrager til at gøre hoteloplevelsen endnu bedre.

Skab stemning med hotelbelysning og møbelmaterialer

Når man skal bestemme sig for, hvordan et hotel skal indrettes, har valg af blandt andet belysning og møbelmaterialer stor betydning for hotellets udtryk. Både hotelbelysning og møbelmaterialer bidrager til give hotellet sin atmosfære. Hos JYSK har vi et stort udvalg af lamper og lyskæder samt hotelmøbler i slidstærke materialer som aluminium, FSC godkendt teaktræ, metal og stål, der kan bidrage til at skabe netop den atmosfære, du ønsker, at dit hotel skal have.