Cafemøbler til konkurrencedygtige priser

Hos JYSK ved vi, at et cafebord ikke bare er et bord, og at en cafestol ikke bare er en stol. Cafemøbler skal bidrage til at give din cafe det helt rigtige udtryk samtidig med, at de skal være slidstærke og praktiske, så de kan tåle at blive brugt af mange mennesker hver dag. Derfor finder du i vores sortiment et bredt udvalg af møbler til cafeer. Vælg for eksempel klassiske cafeborde og -stole fra samme serie, eller sammensæt dit eget cafesæt. Uanset hvad du vælger, kommer vores cafemøbler i slidstærke materialer, så de kan holde til at blive brugt på din cafe hver dag. Gå på opdagelse i sortimentet til virksomheder og find et godt tilbud, der matcher din virksomheds behov.

Cafeinventar der skaber den helt rette stemning

Cafemøbler har stor indflydelse på atmosfæren i en cafe. Derfor er det ikke ligegyldigt hvilket cafeinteriør man vælger. For at skabe den helt rigtige kundeoplevelse, skal cafeindretning og valg af cafeborde og -stole være med til at understøtte den stemning, man ønsker kunderne skal opleve. Hos JYSK forstår vi vigtigheden af et gennemtænkt interiør. Vi ved, at omgivelserne spiller en stor rolle i kundens oplevelse af din café. Derfor står vores veluddannede personale altid klar til at bidrage med hjælp og vejledning til din virksomhed.

Udendørs cafemøbler til årets første sol

Når de første solstråler rammer Danmark, strømmer folk ud til de omkringliggende cafeer for at nyde en forfriskning i solen. Benyt dig af denne lejlighed og tiltræk gæster til netop din cafe med det helt rette cafeinventar. Hos JYSK finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe et godt udendørs miljø for dine gæster. Bliv klar til det gode vejr med vores udvalg af cafeborde, -stole og parasoller til udendørs brug og vores gode tilbud til virksomheder.

Cafeborde og -stole i mange materialer og former

Når du indretter en cafe, er det vigtigt at tænke over valg af både materialer og former, da de bidrager til at skabe cafeens udtryk. Hvad enten du er på udkig efter et rundt eller firkantet cafebord, kommer JYSK cafeborde og -stole altid i slidstærke materialer som aluminium, FSC godkendt teaktræ, metal og stål. Du kan derfor være sikker på, at uanset hvad du vælger, så sørger vi for, at dine nye cafemøbler holder lang tid og kan tåle at blive brugt i et restaurationsmiljø.

Cafesæt og hynder til cafestole i flere farver

Personliggør din café med cafemøbler i farver, der understøtter den stemning, du ønsker at skabe for dine kunder. Vores cafesæt i sort, hvid og grå er ofte et populære valg, der spiller godt sammen med den skandinaviske minimalisme. Ønsker du at pifte dine cafesæt endnu mere op, kan du med fordel tilføje nogle hynder i forskellige farver til dine cafestole. Uanset dine ønsker, står vores dygtige personale klar med råd og vejledning om vores cafemøbler samt konkurrencedygtige priser til virksomheder.