UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

World Sleep Day

World Sleep Day

Søvn er et emne, der får meget omtale i disse år. Talrige apps til vores smartphones lover at hjælpe os med at glemme vores bekymringer, så vi kan falde i søvn. Du kan læse historier designet til at få dig til at slappe nok af til at døse hen. Der er beroligende spillelister, der kan hjælpe os til at falde til ro, du kan lytte til podcasts om søvn, og du kan overvåge din søvn med en søvn tracker, der registrerer den tid, du bruger på at sove, din søvnkvalitet osv.

World Sleep Day blev introduceret i 2007 med det formål at fejre søvn og øge bevidstheden om vigtige aspekter af søvn. Når man tænker på, hvor meget det optager os at falde hurtigt i søvn og sove igennem, kan man undre sig over, om en enkelt dag virkelig er nok.

Ikke desto mindre er World Sleep Day en værdifuld påmindelse om søvnens betydning for vores velbefindende. Det er World Sleep Day Committee of World Sleep Society, der står bag World Sleep Day. Verden over planlægger NGO'er, hospitaler og universiteter begivenheder og aktiviteter centreret om søvn.

World Sleep Day 2023

World Sleep Day 2023 finder sted den 17. marts. I 2022 var temaet "Regelmæssig søvn, sund fremtid", hvor søvn blev fremhævet som vigtig for sundheden. Regelmæssig søvn er tæt forbundet med sund fysisk og mental tilstand, og din livskvalitet kan forbedres med sund søvn. På den anden side forringes helbred og livskvaliteten, hvis du ofte ligger søvnløs.

Hos JYSK kan du altid finde hjælp, hvis dine søvnproblemer skyldes en forældet seng, en dyne, der enten er for varm eller kold, en pude, der ikke passer til din sovestilling, eller der er andre problemer med dit sovemiljø.

Besøg en af ​​vores butikker eller udforsk vores online sortiment.


Læs vores bedste tip til en sund søvn

Læs mere om World Sleep Day

 

Udforsk mere

5 grunde til at læse før sengetid

Sådan får du den perfekte powernap

Hvorfor er søvn vigtigt for teenagere?

Sådan kan du undgå at ligge søvnløs om natten

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.