Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Kvinde ligger søvnløs i sengen

World Sleep Day

Søvn er et emne, der får meget omtale i disse år. Talrige apps til vores smartphones lover at hjælpe os med at glemme vores bekymringer, så vi kan falde i søvn. Du kan læse historier designet til at få dig til at slappe nok af til at døse hen. Der er beroligende spillelister, der kan hjælpe os til at falde til ro, du kan lytte til podcasts om søvn, og du kan overvåge din søvn med en søvn tracker, der registrerer den tid, du bruger på at sove, din søvnkvalitet osv.

World Sleep Day blev introduceret i 2007 med det formål at fejre søvn og øge bevidstheden om vigtige aspekter af søvn. Når man tænker på, hvor meget det optager os at falde hurtigt i søvn og sove igennem, kan man undre sig over, om en enkelt dag virkelig er nok.

Ikke desto mindre er World Sleep Day en værdifuld påmindelse om søvnens betydning for vores velbefindende. Det er World Sleep Day Committee of World Sleep Society, der står bag World Sleep Day. Verden over planlægger NGO'er, hospitaler og universiteter begivenheder og aktiviteter centreret om søvn.

World Sleep Day 2023

World Sleep Day 2023 finder sted den 17. marts. Temaet er "Søvn er afgørende for helbredet". Ligesom kost og motion, er søvn grundlæggende for ens fysiske, mentale og sociale velbefindende, men søvn ses måske ikke som væsentlig helt så væsentlig for et godt helbred. 

Hos JYSK kan du altid finde hjælp, hvis dine søvnproblemer skyldes en forældet seng, en dyne, der enten er for varm eller kold, en pude, der ikke passer til din sovestilling, eller der er andre problemer med dit sovemiljø.

Besøg en af ​​vores butikker eller udforsk vores online sortiment.

Udforsk mere

Sådan overlever du skiftet mellem sommer- og vintertid

Tips til at falde i søvn

Sådan sover du godt på flyveturen

Hvorfor er søvn vigtigt for teenagere?