Dreng i grønt telt og barn i røde gummistøvler

Tag på miniferie og overnat i det fri

Du behøver ikke altid flere ugers ferie for at lade op. Ofte kan en eller to overnatninger væk hjemmefra være alt, hvad vi har brug for at få fornyet energi. Derfor vil vi gerne inspirere dig og familien til at tage små pauser fra hverdagen. Målet er, at det skal være nemt, for alle og ikke koste en bondegård.

Kvalitetstid med familien

Hvis du mærker behovet for at komme væk hjemmefra, så har du altid mulighed for at booke en overnatning på et hotel. Selvom det er dejligt at sove på hotel, giver det ikke dig og din familie de samme oplevelser som at overnatte i det fri. Så selv hvis budgettet ikke er et problem, så overvej en nat eller to i det fri. Da du ikke behøver at booke i forvejen, er det nemt at tage en spontan tur. Er vejret dårligt inden afgang? Så udskyd turen til dagen efter eller næste weekend.

Et telt eller et shelter er en god løsning og fungerer både for børn og voksne. Et godt tip er at afprøve at sove udenfor i haven. Dermed tjekker du, at hele familien kan lide at sove udenfor, samtidig med at der stadig er mulighed for at gå ind.

Se vores udvalg af telte, der passer til alle budgetter. Uanset om du vælger at sove i et telt eller i et shelter, så har du brug for noget at sove på og i. Om det skal være en luftmadras eller et liggeunderlag, er et spørgsmål om præferencer, men hvis du vil have maksimal komfort, så anbefaler vi en luftmadras. Læs vores guide til at finde den rette luftmadras. En sovepose er et praktisk valg - især hvis du skal bære din opbakning til campingpladsen.

Drop rutinerne og se hvad der sker

Hele pointen med at komme væk hjemmefra er at få en pause fra hverdagen. Derfor bør det ikke være noget, vi kun gør en eller to gange om året. Når vi slipper rutinerne, opstår der plads til nye oplevelser og stunder med familien.

Når vejret er godt, giver naturen os masser af sjove oplevelser, der ikke koster noget. Gør det til et eventyr eller en lille overlevelsestur, hvor I laver mad over bål, vandrer, udforsker naturen og undersøger hvilke dyr der bor i området.

Overnatning i det fri kræver lidt ekstra planlægning første gang, men derefter er det let at tage på en spontan udflugt i naturen.

Få alt det rigtige udstyr til campingturen

Med anskaffelse af lidt udstyr, kan du uden problemer komme i gang med sove i naturen. Afhængigt af hvor meget komfort du og din familie har brug for, kan udstyrsniveauet dog variere.

Se vores liste over campingudstyr til en udendørs miniferie:

Udforsk mere

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Camping staycation i haven

Camping staycation i haven

Smukke must haves til strandturen

Smukke must haves til strandturen

Alt hvad du skal huske på din picnic

Alt hvad du skal huske på din picnic