UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Spred lidt lys i den mørke vintertid

Spred lidt lys i den mørke vintertid

De kolde og mørke vinterdage kræver lidt ekstra hygge. Her i januar tilføjer vi hos JYSK to nye og dekorative lamper til vores sortiment. Begge lamper har et dragende formsprog: En funktionel bordlampe med et interessant udtryk og en sølv gulvlampe i et cool retro-look.

Den funktionelle bordlampe STEFFEN

Den første lampe er STEFFEN. Kombinationen af runde og trekantede former giver denne fine lampe et geometrisk og anderledes udtryk. De både klassiske og moderne linjer i lampens design gør den super alsidigt, og anvendelig i næsten enhver stil og indretning. Tilføj STEFFEN til dit hjem for at dæmpe en støjende og farverig indretning, eller brug den til at understrege et minimalistisk udtryk.

Grøn bordlampe omgivet af vægur, gul blomsterpotte og opslagstavle med postkort.


MATINUS - en stringent og stilfuld gulvlampe

Vores nye standerlampe MATINUS har et retro-look med to små spots, som gør det nemt at få lys overalt, også selvom du ikke har meget plads. Den blanke overflade og det bløde lys får dig straks til at tænke tilbage på 60'ernes interiørtrends. Det er ikke usandsynligt, at de stilfulde og skarpe linjer vil inspirere dig til en mere minimalistisk indretning. Du kan komme i gang ved at læse vores blogindlæg: Sådan begynder du en minimalistisk livsstil.

Gulvlampe med to spots i stue med plakater i rammer og lænestol i rattan.


Om JYSKs lampesortiment

De nye lamper sælges online og i JYSKs butikker nu, og du kan også finde andre lamper i forskellige former og stilarter hos JYSK.

For eksempel bordlampen JENSPETER, der fås i tre farver (grå, hvid og blå) eller HELGI i hvid. Begge lamper er perfekte til et hyggeligt hjørne i din stue eller i soveværelset som en diskret sengelampe på natbordet. Hvis du vil skabe en dejlig og indbydende atmosfære ved spisebordet, så tag et kig på vores pendel lamper - for eksempel FRED i mat hvidt glas med fine detaljer eller vores lampe SIGVARD i bambus. Begge lamper har et klassisk look, der gør dem velegnede til mange forskellige indretnings stilarter.

 

Udforsk mere

Praktisk indretning med kunstige planter

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.