Superdage - Spar op til 60%

Gulvlampe, pendel i bambus, bordlampe og retro gulvlampe

Spred lidt lys i den mørke vintertid

De kolde og mørke vinterdage kræver lidt ekstra hygge. Her i januar tilføjer vi hos JYSK to nye og dekorative lamper til vores sortiment. Begge lamper har et dragende formsprog: En funktionel bordlampe med et interessant udtryk og en sølv gulvlampe i et cool retro-look.

Den funktionelle bordlampe STEFFEN

Den første lampe er STEFFEN. Kombinationen af runde og trekantede former giver denne fine lampe et geometrisk og anderledes udtryk. De både klassiske og moderne linjer i lampens design gør den super alsidigt, og anvendelig i næsten enhver stil og indretning. Tilføj STEFFEN til dit hjem for at dæmpe en støjende og farverig indretning, eller brug den til at understrege et minimalistisk udtryk.


MATINUS - en stringent og stilfuld gulvlampe

Vores nye standerlampe MATINUS har et retro-look med to små spots, som gør det nemt at få lys overalt, også selvom du ikke har meget plads. Den blanke overflade og det bløde lys får dig straks til at tænke tilbage på 60'ernes interiørtrends. Det er ikke usandsynligt, at de stilfulde og skarpe linjer vil inspirere dig til en mere minimalistisk indretning. Du kan komme i gang ved at læse vores blogindlæg: Sådan begynder du en minimalistisk livsstil.


Om JYSKs lampesortiment

De nye lamper sælges online og i JYSKs butikker nu, og du kan også finde andre lamper i forskellige former og stilarter hos JYSK.

For eksempel bordlampen JENSPETER, der fås i tre farver (grå, hvid og blå) eller HELGI i hvid. Begge lamper er perfekte til et hyggeligt hjørne i din stue eller i soveværelset som en diskret sengelampe på natbordet. Hvis du vil skabe en dejlig og indbydende atmosfære ved spisebordet, så tag et kig på vores pendel lamper - for eksempel FRED i mat hvidt glas med fine detaljer eller vores lampe SIGVARD i bambus. Begge lamper har et klassisk look, der gør dem velegnede til mange forskellige indretnings stilarter.

Udforsk mere

Indret med hotte efterårsfarver

Tæpper, plaider og pyntepuder skaber hygge i dit hjem

Store forandringer med skulpturelle småmøbler

I rampelyset: RY-kollektionen