Udendørs swimmingpool med loungeområde ved havet

Skab en lækker pool lounge

Swimmingpools er populære samlingssteder, og de fleste ejere af en swimmingpool vil nok nikke genkendende til, at de bruger mere tid ved poolen end i poolen.

Hvilke møbler er egnede til at stå ved en swimmingpool? Først og fremmest skal du vælge nogle robuste havemøbler, der er holdbare og vejrbestandige. Ikke alle træsorter klarer sig lige godt, når de står ude, men stole, borde og liggestole i metal er mere modstandsdygtige over for regn og vind og kan holde længe.

UBBERUP solseng i stål og polyrattan hører til UBBERUP-kollektionen med loungestole i fem forskellige farver og en 2-personers loungesofa.

Få vores bedste tips til at vælge den rigtige solseng

Du kan bruge UBBERUP solsengen, som den er, eller lægge dig endnu bedre til rette på den bløde STOREHOLM-hynde.

Til loungeområdet ved poolen er det praktisk med møbler, der er nemme at rengøre og vedligeholde. Saltvand, klorvand, sol, vind og regn kan være hårdt for dine møbler. Vælg nogle, der er nemme at rengøre, og sørg for at fjerne snavs og olie fra solcreme mindst to gange om året.

NAGELSTI havestole har ryg og sæde i et slidstærkt mesh-stof vævet af plastbelagt polyestergarn, der er vedligeholdelsesfrit, farvefast, tørrer hurtigt og er nemt at rengøre. TAGEHOLM havebord har et aluminiumsstel, der ikke ruster. Bordpladen er af kunsttræ - et vedligeholdelsesfrit materiale, som er slidstærkt og vejrbestandigt.

Møbler i flet eller med strings er også et populært valg til udendørs områder. 

BANDSBJERG loungestol har et stel af stål og ryg og sæde af polyrattan - en let, syntetisk string. BANDSBJERG er slidstærk, UV-beskyttet og vejrbestandig.

BORRE sidebord i pulverlakeret stål fås i sort, grøn og hvid og passer perfekt til BANDSBJERG loungestolene. 

Udforsk mere

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Hvilken type haveejer er du?

Hvilken type haveejer er du?

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også

JYSK vælger ansvarligt skovbrug – og det kan du også