Superdage - Spar op til 60%

Hjørneborde med glasvase, fyrfadsstage og skulptur, rattansofa med hynder og puder, grøn blomsterpotte med kunstig plante

Oplev skandinavisk enkelhed med Nordic Mood

Ofte er det de små detaljer, som er med til at gøre hjemmet til en samlet helhed. Sådan lyder tanken bag nogle af JYSKs nyheder til hjemmet.

Her ser man produkter, der kan fungere i flere rum, som eksempelvis bakken VALDEMAR lavet i marmor, der kan bruges i køkkenet til at stille olier og krydderier på, eller til badeværelset hvor man kan opbevare sine hårprodukter.

Marmorbakke med hvid fyrfadsstage og bakke i søgræs med hvid vase og skulptur
Fyrfadsstage HANSE Ø11xH9cm hvid
15,-/stk.
50,- /stk.
Spar 70%
Så længe lager haves
Kun i butik


Du kan også stille dekorationer som fyrfadsstagen HANSE på marmorbakken eller på pyntebakken JOAR, der er lavet af søgræs.

”HANSE er en af vores nye dekorationer, som er med til at holde en simpel stil, samtidig med at den har flere funktioner. Den kan både bruges sammen med et fyrfadslys eller et stearinlys. Dens strukturer og glasur giver den samtidig et elegant og simpelt look, som gør, at den også står fint som pynt i sig selv,” fortæller Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.


Det elegante look går også igen i den nye vase GUSTAF, som har et interessant mix i sin struktur mellem det rå stentøj og den bløde glasur. Vasen er inspireret af en retrostil, som kombinerer det rå og det simple i en samlet oplevelse af balance.

Organiske udtryk

Produkterne er holdt i organiske former og materialer. Eksempelvis har den beige pyntepude GRAVMYRT et interessant ru tekstilmønster, som matcher perfekt med den beige eller lysebrune plaid TUSENFRYD, og er du mere til farver, findes den også i en multifarvet udgave.

Rattan sofa med beige og gule hynder og beige puder


Du kan også bringe farver ind med de nye kunstige planter, der kan kombineres med produkter, som fremhæver den organiske natur.

”Den hængende blomsterpotte STEFAN er lavet af søgræs og fungerer som en moderne måde at hæve planter op i højden på. Eksempelvis kan den kombineres med ASGAR, som er vores nye kunstige hængeplante, hvilket er en kategori, der er blevet meget populær blandt JYSKs kunder,” fortæller Tina Nymann.

Glasvase på endebord, hængende urtepotte og grøn urtepotte med kunstige planter
Vase SYLVESTER Ø28xH30cm klar
75,-/stk.
199,- /stk.
Spar 62%
Så længe lager haves
Kun i butik


Du kan også pynte hjemmet med vasen INGEMAR, som med sin organiske form og hvide farve holder hjemmets stil simpel. Den kan både holde en enkelt blomst eller stå som en dekoration i sig selv.

De nye produkter er til salg fra den 5. juli i JYSKs butikker og på JYSK.dk.

Udforsk mere

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Indkøberens favoritter indenfor køkkentilbehør og bordopdækning