GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

Lænestol, hjørnebord og spejl i skandinavisk design

Ny Nordic Mood-kollektion kombinerer det farverige og rolige

I den kommende Nordic Mood-kollektion er der fokus på at kombinere farverige møbler med rolige farver, som tilsammen skaber en interessant skandinavisk æstetik.

Hjørneborde, blomsterbord, vægskab og guldmagasinholder udstillet sammen


"Med denne Nordic Mood-kollektion har vi fokuseret på at tilføje elementer af farve til hjemmet. Jeg tror på, at farverige valg vinder mere og mere indpas i boligindretningen. Vi bliver mere modige og tør kaste os ud i nye ting – og mindre møbler er en nem måde at sætte kulør på dit hjem. Samtidig har vi arbejdet med neutrale toner som hvid og beige med enkelte detaljer i sort for at bevare den rolige skandinaviske æstetik," siger Rikke Høst, der er Category Buyer i JYSK.

MALLING vægskab i ny trendy farve

Lyseblåt vægskab og spejl med sort ramme

 
I denne sæson introducerer vi vores kundefavorit MALLING i en ny lækker blå farve. Det lille vægskab er populært – og vi forstår hvorfor. Brug det til at udstille små dekorative ting som strandsten, hjemmelavede ting fra børnene eller fine loppefund. MALLING ser også godt ud, når det styles med skønhedsprodukter og smykker.

Trendy hjørnebord ARCH

ARCH hjørnebordet er meget trendy. De runde former, den synlige struktur fra asketræet og den dybe bordeaux farve gør ARCH til et iøjnefaldende lille bord. Farven passer godt sammen med både blide pasteller og mere levende farver, hvilket gør det nemt at indarbejde i din boligindretning.

Bord af bordeauxrød med runde skulpturelle udskæringer

Små multifunktionelle møbler

I denne kollektion introducerer vi også små møbler, der er gode til en hurtig opgradering af hjemmet. Varerne er multifunktionelle og kan kombineres med dine eksisterende møbler for et nyt look.

HALBY hjørnebordet er også meget trendy denne sæson med sine runde former. Den neutrale farve gør den nem at integrere i din boligindretning og kan bruges i flere rum. Placer HALBY ved siden af ​​din lænestol eller sofa eller i entréen, soveværelset eller stuen – mulighederne er uendelige.

Rundt hjørnebord i lys beige og rundt spejl i rattan


Det samme gælder STAND IN blomsterbordet. Brug det til blomster, grønne planter eller til at lyse et mørkt hjørne op med en bordlampe.

To blomsterbord i grønt og en magasinholder hængende på væggen


MAGSTRUP magasinholder i guld er en smuk dekorativ opbevaringsløsning. Brug den til magasiner i stuen og soveværelset eller til at udstille dine yndlingskogebøger i køkkenet. MAGSTRUP er et fantastisk design, der udnytter vægpladsen på en dekorativ måde.

Dekorativ køkkenopbevaring

Opgrader dit køkken med unikke små møbler. JUKKERUP rullebord er perfekt til dekorativ opbevaring i køkkenet. Fyld den med urter, olier og krydderier og giv dit køkken et personligt præg.

Keramik krus med et unikt look er populære og ved at mikse og matche forskellige designs får du en meget personlig og unik borddækning. Den nye væghylde TOLNE giver dig mulighed for at vise dine yndlingskrus frem. Leg med farver og designs, og tilføj lidt farve og et personligt præg til dit køkken på en nem måde.

Grå rullebord stylet med køkkenartikler og væghylde med krus og skåle


Både JUKKERUP og TOLNE kan bruges i andre rum end køkkenet. Stil JUKKERUP rullebordet i stuen som et moderne barbord eller brug den som et flytbart sidebord. TOLNE i bambus er også fantastisk til at vise dekorative genstande, parfumer, makeup eller smykkeskrin.

Nordic Mood-kollektionen er tilgængelig i vores butikker og på JYSK.dk fra den 21. juli.

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Alt du skal vide om sengetøj

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.