GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

Lanterne, potteplante, pyntepude og andre ting til din indretning i dæmpede farver og med naturlige udtryk

Ny Nordic Mood-kollektion genskaber ro og harmoni

I en kaotisk verden er hjemmet det sted, vi finder balance og harmoni. De afdæmpede og sarte farver i den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK skaber balance i dit hjem og inspirerer dig til at slappe af.

Kollektionen passer ind i de nuværende trends med det hjemmelavede og det naturlige look. F.eks. har JO stentøjsskålen et hjemmelavet udtryk, og træbakken GERNER er et smukt eksempel på det naturlige look der er en smuk og stilfuld kontrast til de lidt finere ANDERS glaskrus.

Wooden tray, stoneware bowl, storage boxes out of recycled paper and glass mugs


I den nye kollektion er bæredygtighed også i fokus. BJORK opbevaringskasserne er lavet af genbrugspapir og fås i to forskellige størrelser til forskellige opbevaringsformål. JYSK introducerer også nye indkøbsnet kaldet NILS, der blandt andet er lavet af genanvendt bomuld. NILS fås i antracitgrå, armygrøn og terracotta.

Basket with a throw, vase with artificial flowers and a shopping bag


Det er et meget rummeligt indkøbsnet, der kan bruges til mange forskellige formål. Logoet på nettet er vores nye bæredygtighedslogo kaldet LOVE PLANET – EVERYDAY ESSENTIALS.

KEJSERKRONE tæppet er også en del af kollektionen. Det er lavet af genanvendte læderrester og bringer hygge til en entre eller et køkken.  

 

Udforsk mere

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Praktisk indretning med kunstige planter

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.