INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Grå lænestol og puff og stue i moderne hjem

Møbler der afskærmer og smart opbevaring

Den 15. maj fejres af FN som International familiedag. Selvom det er en god anledning til at nyde ens familie, så kan alle en gang imellem få nok af mand eller kone, småbørn, teenagere eller forældre. Det kan være en svær udfordring at få noget privatliv i et fyldt hus. Så svær, at en tidligere kollega engang fortalte mig, at hun nogle gange kunne finde på at gemme sig i tøjskabet for at komme ud af syne og få lidt alene-tid. Der er dog visse tricks som du kan bruge, så du slipper for at gemme dig for din familie.

Møbler der afskærmer

En stor trend for tiden er møbler, der skærmer af og skaber følelsen af privatliv. Et glimrende eksempel er en lænestol øreklapper, der skærmer dig fra dine omgivelser. Hele familien kan være i stuen, alle optaget af hver deres ting. En i gang med en bog, en ser yndlingsprogrammet på tablet og en arbejder på en bærbar computer. En wingback stol er ideel til at skabe et privat rum, hvor du kan koncentrere dig. 

Stue med lænestol med øreklapper og skammel


Når mange mennesker er samlet på et begrænset område, er der forskellige tricks, du kan bruge, som får dit hjem til at virke mere rummeligt - så du undgår at skulle flytte til et større sted. Multifunktionelle møbler er svaret på mange af dine problemer. En sofa kan tjene som en seng såvel som det sted, hvor du smider dig med en kop kaffe og en bog. Nogle af de smartere sovesofaer såsom MARIAGER har endda også indbygget opbevaring.


Og ja, et andet stort problem i små hjem er ofte opbevaring. Møbler der både kan bruges til opbevaring og har en anden funktion er ideelle. Prøv at tænke kreativt. Bare fordi noget hedder et ”skoskab” betyder det ikke, at det ikke kan bruges til at opbevare alt muligt andet. Møbler til skoopbevaring er ofte meget smalle, så de kan være steder, hvor der ikke er plads til en kommode. Opbevar dine handsker, huer og tørklæder her.

Entre med skoskab og bænk med hynde og skuffe


Få flere opbevaringstips her.

Flere tips til det lille hjem

Vi er ofte meget fokuserede på at udnytte al gulvplads, men glem ikke "det lodrette rum". Jo flere ting du kan hænge op, jo bedre. Det gør sig gældende for alle rum i dit hjem: Hæng hylder på væggen i stuen og brug STOBY hængeopbevaring til håndklæder og føntørrer på badeværelset.  


Undgå store, tunge møbler selvom det er fristende at købe en seks personers sofa, der har plads nok til hele familien eller et stort sofabord. Vælg i stedet lyse og fleksible møbler, da de er lettere at flytte rundt.

Fire små hjørneborde i forskellige farver


Læs mere om den Internationale familiedag her.

 

Udforsk mere

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.