Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Stue/spisestue med rosa vægskab, grå sovesofa, påklædningsskærm i bambus, skrivebord i bambus og grå spisebordsstole

MINDFUL GARDEN - interiør med en positiv atmosfære

Hos JYSK er der tre tendenser, der strømmer gennem vores vinter sortiment: RESET BASIC, INFUSION og MINDFUL GARDEN.

Med en positiv og åben tilgang til nye måder at lave gamle klassikere på fejrer MINDFUL GARDEN-trenden livet i hjemmet. Med en enkelt vase eller et enkelt lys på bordet giver vi det simple en positiv vinkel.

Når du flytter ind i en lille bolig, er der mange måder at skabe mere plads på og indrettet dit hjem hyggeligt og personligt. Sæt en enkelt vase eller et enkelt lys på bordet, læn dig tilbage i LISELEJE 2-personers sofaen og und dig selv den luksus at lægge benene op.


De forskellige designs skaber harmoniske kompositioner og sammenstillinger. Metal og glas forenes for at skabe et industrielt look. Den industrielle væghylde ASSENS får en feminin kant af den rosa farve.

Rosa væghylder med glasskåle, krus og opbevaringsboks


Du kan også opnå den samme effekt ved at blande og matche møbler i forskellige materialer. Kombiner for eksempel SAKSILD sminkebordet i bambus med den polstrede GISLEV puf med opbevaring.


I et lille hjem kan du få mere ud af den begrænsede plads ved at skabe separate zoner ved hjælp af en rumdeler som LANGEBJERG påklædningsskærm.

Bambus påklædningsskærm fungerer som en rumdeler mellem en spisestue og en soveplads


Print og overflader er i fokus, idet vi rykker indenfor for at skabe en hyggelig rede. Den grå sovesofa PARADIS er ideel til små lejligheder og med et par puder og en plaid bliver den endnu mere hyggelig.

Rosa vægskab, grå sovesofa og bordeaux hjørnebord


Blomster gør et stort comeback, men sat sammen med græsser og i utæmmede kompositioner, hvor det skaber en fængslende oplevelse. Sæt en buket i en rustik krukke som YNGVE eller hold dig til en enkelt gren i den elegante vase DENNO.

To bambus skriveborde sat sammen til et spisebord og to grå spisebordsstole


Farverne er nye og fortjener at være en del af hverdagen i vores bevidsthed, stadig i feminine nuancer som fx den støvede rosa, som du finder på vægskabet LOOK IN.

Rosa vægskab


Med en fod fast plantet i fortiden og den anden løbende mod fremtiden er disse vintertoner svære at definere, og det er også, hvad der gør dem specielle.

Bliv også inspireret af de to andre vintertrends i JYSK: RESET BASIC og INFUSION

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen