SLEEPING DAYS - SPAR OP TIL 60% PÅ VARER TIL SOVEVÆRELSETKØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Stue med vitrineskab i eg og en lille bordlampe

LEGACY LOUNGE: Udforsk fortiden

De tendenser, der løber gennem vores samfund, afspejles også i vores indretning. Hos JYSK sørger vores dygtige designere og indkøbere for, at de trends ses i design og produkter. En af de aktuelle tendenser handler om at fortolke fortiden, så den passer til vores fremtid. Den allestedsnærværende teknologi og digitale kultur får os til at søge genkendelighed i fortiden. Vintage og retro-stil er nøgleord inden for den tendens, som vi kalder LEGACY LOUNGE.

Hvis du er gammel nok til at have oplevet 80'erne, vil du sikkert genkende udseendet af blomsterpotten, som vi kalder ABBAS. Det søde ansigt og det hvide stentøj er har en klar reference til de potter, der pyntede i mange hjem for 30-40 år siden.

Blomsterpotte i stentøj på et sofabord


Vores søgen efter fortiden afspejles i materialer, former og designet i sig selv. Den lille bordlampe ALBERT har en rattanskærm, meget lig den hessian, der var så populær som tapet i 70'erne.


Vi trækker linjer til fortiden med produkter, der har et vintage og ”genbrugt” look. Resultatet er en moderne og afslappet lounge-atmosfære med et hyggeligt touch. Brug LANGELINIE vitrineskabet i eg til dine bøger, pænt foldede plaider, blomsterpotter og andre ting, der måske ikke er egentlig pynt, men alligevel dekorativt.


Farveskalaen henter inspiration i et bohemeunivers med varme og feminine nuancer, der kombineres med neutrale farver som brun og sand. 

Lad dig også inspirere af de to andre trends inden for boligindretning, som du kan opleve på JYSK lige nu: VISION og EARTHEN LUXE.

 

Udforsk mere

Få inspiration til at vælge nyt sofabord

Hvordan vedligeholder du dine gardiner?

Sådan indretter du et fælles hjem med din kæreste

Giv din indretning et twist med nye sofapuder