INSPIRATIONSDAGE - SPAR 20-60% PÅ UDVALGTE VARER*KØB NU


FRI FRAGT PÅ AL PAKKEPOST - SLUTTER TIRSDAG 21.3.2023

Julegaver pakket ind i gavepapir og lampe, kurve og vase på bord

Julegaver under 100 kr

Mange har aftalt et bestemt beløb, når det drejer sig om julegaverne. Det giver ro og klarhed over gavebudgettet. Skal du finde en julegave maks. 100 kr., så hjælper vi dig med at finde spændende gaver i dette blogindlæg. Læs mere og få konkrete ideer til, hvilke julegaver der holder sig inden for dette beløb.

Sengetøj til maks. 100 kr.

Sengetøj er en meget populær julegave, og et godt forslag, som holder sig inden for et gavebudget på 100 kr., er MARY sengesættet. MARY har et moderne, feminint udtryk med små prikker på koralrød baggrund. 

Soveværelse med sengesæt i koralrød


Hvis du vil have inspiration til flere smarte sengesæt, læs vores blogindlæg om at give sengetøj i julegave

Håndklæder under 100 kr. 

En anden julegave, som også er meget populær, er håndklæder. Nye, bløde håndklæder er en lille hverdagsluksus, som alle kan bruge. Håndklæder fås i et væld af farver, men du kan også vælge nogle med et mere afdæmpet udtryk. Her har vi fundet SVANESUND håndklæder med mønster og frynser. SVANESUND fås i grå, sand og gråbrun. 

Taupe, sand and grey towel hanging from a rail

Pynteting til hjemmet

Du kan også finde flotte pynteting til hjemmet, der samtidig er praktiske. Her ses GRIMUR kurven sammen med JACOB batterilampen. 

Filtkurv batterilampe og ramme

En lille lampe 

Mange danskere er ved at få øjnene op for de smarte batterilamper, som nemt og hurtigt kan flyttes rundt, uden at man behøver at tænke på ledninger og strømstik. ARNOLD batterilampen er meget dekorativ med den nude-farvede base i keramik og den store ravfarvede pære, der kaster et varmt og hyggeligt lys.

En batterilampe med stor pære på et bord

Et vægur understreger boligindretningen

Et dekorativt vægur kan også med fordel lægges under juletræet. Et vægur er en lidt overset del af boligindretningen, men det er med til at understrege stilen i boligen. Vægure findes i mange varianter. Her har vi fundet HALVOR væguret, som kan fås til under 100 kr.  

To vægure

Flere ideer

Mangler du flere ideer, har vi samlet disse gaver under 100 kr., som også kan give dig inspiration. God fornøjelse med at finde de helt rigtige julegaver.

Udforsk mere

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Praktisk indretning med kunstige planter

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.