Møbeldage - Spar op til 50% 


 

Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023

Indret hjemmet med naturmaterialer og varme farver

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem

Foråret er over os, og for hver dag der går, bliver dagene længere og varmere. For at fejre forårets ankomst og endnu lysere tider i vente, kan du skabe en den perfekte forårsstemning i hjemmet ved at indrette med organiske former, rustikke naturmaterialer og varme farver, der alle karakteriserer den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK. Kollektionen er baseret på JYSK-trenden BELONGING, der har fokus på at bringe forårsvarmen og naturen indendørs, og derved skabe et behageligt, komfortabelt og hyggeligt hjem.

Kollektionen fremhæver indretning med bløde jordlige farver og sætter naturmaterialer i centrum. Netop derfor er kollektionens mange elementer ideelle til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dit hjem i den skønne forårstid.

Multifarvet vase på bord med kunstige blomster i rød, lilla og lyserød
Vase MADS Ø23xH25cm brun
100,-/stk.
229,- /stk.
Spar 56%
Så længe lager haves
Kun i butik


Med sine rolige, jordlige farver og organiske form udstråler vasen MADS varme, hygge og et tilbage-til-naturen udtryk. Grundet sin glasur har hver enkelt vase et unikt, flydende mønster, hvilket betyder, at den er et særdeles godt match til en indretning, hvor naturmaterialer er i centrum. Brug MADS til at fremvise flotte friske eller kunstige blomsterbuketter til at skabe et smukt midtpunkt, der udstråler liv gennem en neddæmpet, hyggelig stemning.


Vattæppet HUMLE er essensen af ​​den nye Nordic Mood-kollektion, der kombinerer naturlige og rustikke elementer for at skabe varm komfort i dit hjem. Vattæppets blomstrede mønstre og rolige brune og blå farver gør det til et perfekt match med kollektionens fokus på rustikke naturlige materialer.


KLEMENS er en batterilampe lavet af bambus og papir. Den fungerer som en smuk dekoration i dit hjem, der udstråler et blødt, hyggeligt lys i aftentimerne og om natten. På trods af lampens rolige og beskedne udseende, vil dens varme lys have en stor effekt på forårsindretningen i hjemmet.


Indret dit hjem med smukke dekorationer, der understøtter en sammenhængende varm stemning. Blomsterpotten STEFAN er lavet af søgræs, og som en del af indretningen i dit hjem vil den være med til at fremhæve det bedste ved naturmaterialer. Sammen med de rustikke materialer og varme farver i den nye Nordic Mood-kollektion skaber blomsterpotten en rolig stemning, der bringer sjæl og forårsvarme ind i dit hjem.


Pyntepuden HORNFIOL er en smuk tilføjelse til ethvert sofaarrangement. Puden tilføjer et komfortabelt, taktilt element til dit siddeområde og skaber samtidig ro i hjemmet med dens varme farver. Pyntepudens bløde farver understreger Nordic Mood-kollektionens overordnede tema, da den komplimenterer forårets varme som indretningsinspiration.


Lysestagen LAURITS bringer organiske former i spil i indretningen, hvor den med sin hvide farve og rolige udtryk danner en behagelig kontrast til rustikke naturmaterialer såsom hårdttræ. Det snoede lys BALDUR er en smuk tilføjelse til LAURITS, da stearinlysets distinkte form og dæmpede farve fuldender den hyggelige forårsstemning.

Produkterne er til salg i alle JYSK-butikker og på JYSK.dk.

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen