Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Grå lænestol ved et vindue og en bambus rumdeler i baggrunden. Bambuslanterne på gulvet ved siden af et bambus skrivebord og en grøn spisebordsstol

Indretning der skaber ro i en travl hverdag: INFUSION

Uanset om det er tid til at slappe af, være kreativ eller fordybe sig i arbejde, lever vi i en tid, hvor mange af os har lyst til at koble fra og trække os lidt tilbage fra hverdagens hektiske liv.

Hos JYSK sætter tre tendenser scenen for vores vinter 2021 -sortiment: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN og INFUSION.

INFUSION inviterer de bedste elementer fra vores natur og vores udendørs omgivelser indenfor. Lad dig inspirere til at gøre dit hjemmekontor til et sted, hvor du nyder at være: Sæt dig ved vinduet i den grå lænestol HUNDESTED og nyd udsigten og det naturlige lys.


Designtemaet byder på rå teksturer og organiske former. De afrundede hjørner på GRIMUR filtkurvene er et glimrende eksempel.

Væghylder med blomsterpotter og filtkurve


Boligen udvikler sig til et roligt område, der skaber afstand til dagligdagens travlhed. Vi søger ting, vi kan føle og røre ved som fx den bløde VALMUE plaid.

Blå plaid, beige plaid og khaki og blå pyntepuder på gulvet


Flet og træ placeres midt på scenen med mere bæredygtige materialer i blødere former - alt imens de giver en fornemmelse af ro og formål. Både VANDSTED skrivebordet i bambus og blomsterpotten MIKKI har afrundede ben og et naturligt look, der understreges af den grønne spisebordsstol VASBY.

Grøn spisebordsstol ved et bambus skrivebord


Tekstur er stadig et nøgleord, sammen med godt håndværk eller i det mindste et håndlavet look, altid udført i skandinavisk stil som man ser det på LEONARD blomsterpotten i neutrale farver.

Blomsterpotte med pensler på et bambusbord


Farver er inspireret af naturlige elementer som jord, vand og himmel. Blå og grønne nuancer dominerer, og jordfarver er med til at skabe et afdæmpet udtryk. Du finder den harmoniske kombination af organiske former og en rolig, sandfarvet overflade på KANSTRUP rullebordet.

Sandfarvet rullevogn med opbevaringskasser og filtkurve ved et vindueBliv også inspireret af de to andre vintertendenser i JYSK: RESET BASIC og MINDFUL GARDEN

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen