Gennemsigtigt gardin foran reolen og beige gardin foran sengen

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Gardiner kan være både funktionelle og æstetiske og samtidig tilføre stemning og karakter til din boligindretning. Du kan bruge gardiner til meget mere end at indramme dine vinduer og holde solen ude. Brug dem til at ændre et rums plantegning eller til at gemme uorden og rodede hylder væk.

Stilfulde gardiner som giver et strejf af privatliv

Gardiner i to lag er en fantastisk måde at lukke naturligt lys ind og stadig bevare hygge og privatliv i din stue.

Ved at tilføje tekstiler til din stuen skaber du en beroligende atmosfære, samtidig med at du sætter et personligt præg på din indretning. Vores gardiner STORAVAN og AGA er perfekte til et let og lyst look.

Gardiner som smart opbevaringsløsning

En hurtigt og nem måde at skabe ro og orden er ved at fjerne rod og minimere antal af ting. Gardiner bringer blødhed og farver ind i dit hjem og kan være gode til at skjule rod. Ved at hænge et gardin foran den rodede reol får du en masse opbevaringsplads, men med et stilfuldt udtryk.

Brug gardiner til at skjule visuelt forstyrrende elementer såsom tv-skærme, rør eller rod. Se dig omkring i dit hjem og se, om du har rodede hylder, som kan skjules bag et gardin.

Brug lange gardiner som rumdeler

Vil du omdanne ét rum om til to? Brug et gardin som rumdeler til at skabe et rum i et rum.

Det er ikke altid, at en stationær væg er den bedste rumdeler – især ikke hvis du leder efter en mere fleksibel løsning. Hvis du vil adskille dit spise- og opholdsområde, så kan et gardin være en smart løsning. Når du vil dele rummet op, trækker du blot gardinet for og omvendt.

Alt efter hvad dit behov for rumdelere er, bør du overveje gardinernes tykkelse. Et tyndere gardin giver et luftigere udtryk, men du ser også, hvad der gemmer sig på den anden side, mens et tykkere gardin begrænser udsynet og samtidig understøtter akustikken i et rum.

Lysdæmpende gardin brugt som rumdeler foran sengen
HITRAGardin HITRA 1x140x300 beige
300,-/stk.
499,- /stk.
Laveste pris 30 dage 499,- /stk. (-40%)

Vores lysdæmpende gardin HITRA er i en tykkere kvalitet, som øjeblikkeligt skærmer og giver privatliv. Perfekt, hvis du skal opdele sove- og opholdsrum.

Læs om valg og montering af gardiner og persienner

Udforsk mere

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

Sådan vælger du spisebordsstole

Sådan vælger du spisebordsstole

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab