MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Sandfarvet bambus sengetøj og indsat billede af Kathrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

Hver sæson spørger vi vores ekspert indenfor sengetøj, indkøber Kathrine Møller Vinther, om hvilke favoritter hun har blandt nyhederne i vores sortiment. Denne sæson har Kathrine som altid nogle godbidder til os.

”I denne sæson har jeg fokuseret på små detaljer med stor betydning – som fx mønster, vævning eller søm. Alle tre sengesæt har lige det ekstra, der adskiller dem og får dem til at udstråle kvalitet.”

GERD: Sødt og muntert

Seng med satin sengetøj med små blomster på en mørkegrå baggrund


GERD er satin sengetøj med små, lyse blomster på en mørkegrå baggrund. Kathrine beskriver det sådan her: ”Det er et enkelt, men romantisk design. De søde, små blomsters glade udtryk gør mig en smule nostalgisk, og jeg synes, at GERD lægger op til bare at tage en dyb indånding og give slip. Afhængigt af dit humør, din personlighed eller din stil kan du style det i den retning, du ønsker: Romantisk eller klassisk – det er op til dig.”

Guide: Vælg den rigtige størrelse sengetøj

BARBO: Klassisk, og dog innovativt

Soveværelse med bambus sengetøj lavet af 60% bomuld og 40% viskose fra bambus


BARBO er lavet af 60% bomuld og 40% FSC®-certificeret viskose fra bambus (FSC® N001715). BARBO fås i tre farver: Mørkeblå, sand og taupe.

"Bambus sengetøj er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste par år, og det er med god grund," siger Kathrine. “Bambus har kølende og fugttransporterende egenskaber, og det er glat, blødt og skånsomt mod huden. Derudover har BARBO et højt trådtal. Det betyder ganske enkelt, at det er af meget høj kvalitet – og både holdbart og behageligt.”

FSC (Forest Stewardship Council) er en internationalt anerkendt non-profit organisation. FSC-mærket betyder, at materialerne stammer fra bæredygtigt skovbrug og andre ansvarlige kilder.

SUSSI: Sommerligt og romantisk

Blomstret sengetøj i et lyst soveværelse


SUSSI er et sengesæt i 100 % bomuld med naturligt udseende blomster på en råhvid baggrund.

"Dette er et forfriskende nyt design i vores sortiment," siger Kathrine. ”Det er en lille forsmag på sommeren, og jeg føler, at det også fungerer som en hyldest til naturens smukke skaberværk.

Jeg vil selv kombinere det blomstrede sengetøj med MAJ – et pudebetræk med små blomster broderet på i det ene hjørne. Det skaber et endnu sødere, mere romantisk udtryk,” siger Kathrine.

De nye sengesæt kan købes på JYSK.dk fra den 3. januar 2023.

 

Udforsk mere

Alt du skal vide om sengetøj

Husker du at tænke over belysningen i soveværelset?

Hvilke tekstiler varmer bedst?

Julegaveidéer, der skaber glæde i hjemmet

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.