Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Hvidt sengetøj og indsat billede af Kathrine Møller Vinther

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

To gange om året fortæller vores ekspert indenfor sengetøj, Indkøber Kathrine Møller Vinther, om hvilke favoritter hun har blandt de nye sengesæt i vores sortiment. "I en verden der er under forandring har vi alle brug for at starte dagen på en god måde," siger Kathrine og fortsætter: "De tre designs, som vi fokuserer på her, er positive på hver deres måde."

Læs mere om Kathrines tre udvalgte sengesæt her.

ERNA – til den romantiske sjæl

Blomstret sengetøj i et lyst soveværelse
Sengesæt satin ERNA 140x200 grøn
2 for 599,-
399,- /sæt
Spar 25%
gold

"Dette design er alt, hvad jeg har drømt om ved blomstret sengetøj," begynder Kathrine. “Jo mere du ser på ERNA, jo mere ser du de smukke, håndtegnede blomster, der er trykt digitalt på stoffet. Jeg ser ERNA sengesættet som en søster til vores design ELLA, som har lilla og lyserøde blomster på en sort baggrund og har et mere dramatisk udseende. ERNA er roligere og lettere i sit udtryk. Det har tynde grønne striber på bagsiden, som perfekt komplementerer den romantiske forside og fuldstændig ændrer udseendet i soveværelset.”
ERNA er sengetøj i 100 % bomuldssatin føles blødt mod huden og har en flot glans.

Guide: Vælg den rigtige størrelse sengetøj

MALOU – let og luftigt

“MALOU er en frisk tilføjelse til vores sortiment. Det er i en blød musselin-kvalitet, som du måske kender fra stofbleer til babyer. Det lette stof er perfekt til varme sommernætter,” forklarer Kathrine. “MALOU kommer i to farver (aqua og mørkegrå) og kan nemt styles i hvilken som helst retning du ønsker – for eksempel kan du kombinere det med et pudebetræk i en kontrastfarve og opnå en dynamisk effekt eller med et i en pastelfarve for et mere romantisk look."

MALOU er 100 % bomuld i en løst vævet kvalitet med en elegant struktur.

BIBI - for nostalgikeren

Seng med dyner og puder i hvidt sengetøj
Sengesæt BIBI 140x200 hvid med broderi
2 for 649,-
449,- /sæt
Spar 28%
gold

"Hvis du elsker et vintage-look og nogle gange længes tilbage til dengang, hvor livet var lidt enklere, er BIBI sengesættet til dig," foreslår Kathrine. “Dette hvide sengesæt er 100 % bomuld og har sødt broderie anglaise over hele fronten. Det følger den trend, vi også ser inden for mode, hvor skjorter og nederdele er pyntet med broderi. Der er lagt ekstra kræfter i det her design, der løfter soveværelset med sit romantiske udtryk."

BIBI er 100 % bomuld, og både dynebetrækkets bagside og pudebetrækket er glat, så det er behageligt at sove i.

Udforsk mere

Hvorfor bruge et sengetæppe? Fordele og ulemper ved at dække sengen til

Guide: Vælg det rigtige sengebord

I rampelyset: LIMFJORDEN kollektionen

Brug gardiner til at forvandle dit hjem