Sengelinned og sengesæt i grøn med billede af indkøber Berit

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for sengetøj

To gange om året fortæller vores indkøber og ekspert indenfor sengetøj, Senior Category Manager Berit Stokholm, om hvilke favoritter hun har blandt de nye sengesæt i vores sortiment. ”I en verden, der er under konstant forandring, har vi alle brug for at starte dagen på en god måde,” siger Berit og fortsætter: ”De tre design, som jeg vil fremhæve her, tilfører en positiv og varm stemning til soveværelset og giver os mulighed for at slappe af og genoplade – og dermed har vi de bedste forudsætninger for at gøre hver dag til en succes.” 

JOSEFINE – til den, der elsker forår og sommer

“Vores JOSEFINE-sengesæt fås i en sart grøn, der er fyldt med liv, men som stadig har et roligt og behageligt udtryk og derigennem vækker følelser af forår og sommerglæde,” fortæller Berit. Sengesættet er perfekt til dem af os, der har sommeren som favorit årstid, og er især oplagt hvis man længes efter sol og varme i vintermånederne. Sengesættets forside er dekoreret med små blomster i nuancer af grøn, gul og lilla, og på bagsiden er der et matchende stribet design i støvet grøn og varm hvid. ”JOSEFINE er en af mine absolutte favoritter for den kommende sæson, og jeg er sikker på, at du også vil finde glæde samt forårs- og sommerstemning i sættet, ”tilføjer Berit.

JOSEFINE-sengesættet er lavet af 100 % tæt kvalitetsbomuld, der også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret.

Guide: Vælg den rigtige størrelse sengetøj

KARMEN – smuk og tidløs beige

“Når jeg forestiller mig klassisk sengetøj med et roligt og behageligt udtryk, er KARMEN-sengesættet et af de første, der dukker op i mine tanker,” fortæller Berit. ”Med sengesættets bløde stribedesign og varme nuance af beige er det perfekt til at omslutte dig, så du kan lade batterierne op i fred og ro – og ser du nærmere på sengesættet, vil du se, at striberne består af små prikker på stoffet, der tilfører sengesættet en ekstra sød detalje.” KARMEN er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et tidløst og behageligt sengesæt, der samtidig også fås til en meget overkommelig pris.

KARMEN-sengesættet er lavet af 100 % bomuldsflonel, der bærer OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeringen.

SANNA – blød og luksuriøs satin

“SANNA er et af de mest elegante sengesæt blandt mine favoritter,” fortæller Berit. ”SANNA-sengesættet i satin er af samme eksklusive kvalitet som en af vores kunders største favoritter gennem tiden, INGEBORG-satinsengesættet, og er derfor – med god grund – en af mine nye favoritter.” SANNA er lavet af 70 % bomuld og 30 % viskose af bambus. Med bambusviskosen i sin vævning får sengesættet en smuk, glansfuld og yderst behagelig overflade, der giver dig et taktilt og luksuriøst element i soveværelset. SANNA fås i to farver: En mørkeblå version med lyseblå kant samt en version i lys beige/sand med antracitgrå kant.

SANNA-sengesættet er OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret og bambusviskosen er FSC® 100-certificeret (FSC® N001715).

Bomuldssatin og viskose af bambus sengetøj i mørkeblå på en seng i soveværelse
gold
SANNASengetøj SANNA satin 140x200 mørkeblå
225,-/sæt
449,- /sæt
Laveste pris 30 dage 449,- /sæt (-50%)
Bambus sengetøj i mørkeblå og beige i lækker bomuldssatin af høj kvalitet
gold
SANNASengetøj SANNA satin 140x200 mørkeblå
225,-/sæt
449,- /sæt
Laveste pris 30 dage 449,- /sæt (-50%)
gold
SANNASengetøj SANNA satin 140x200 sand
225,-/sæt
449,- /sæt
Laveste pris 30 dage 449,- /sæt (-50%)

Hvis du gerne vil have mere inspiration til at indrette dit soveværelse og skabe en oase ro og komfort, kan du se mere i blogindlægget, der handler om vores indkøbers favoritter indenfor lamper og belysning.

Udforsk mere

Isolerende gardiner kan hjælpe mod støj, varme og kulde

Isolerende gardiner kan hjælpe mod støj, varme og kulde

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger

SMART indretning og intelligente opbevaringsløsninger