Kurv med kunstige blomster og rammer og spejl på væg

Gaveidéer til en romantisk valentinsdag

Valentinsdag handler om at forkæle den, du elsker. Men nogle gange kan det være en udfordring at finde ud af hvordan - uden at slå sig til tåls med blomster og en hjerteformet æske chokolade. Lad dig inspirere af denne liste med gaveideer til kvinden i dit liv.

Sig det med blomster

Blomster til den udkårne er en klassiker, men buketter har det med at visne. Hvad med at give kvinden i dit liv blomster på en dug, en pyntepude eller en plaid? 

Hvis du vil vise din udkårne, at hun er din for evigt, kan smukke kunstige blomster være en usædvanlig gave. Ligesom din kærlighed visner de aldrig og dør.

Wellness-gaveidéer

Det kan være lidt dyrt at planlægge en afslappende dag i en spa, men i stedet kan du lave din egen hjemme-spa med en lækker badekåbe, nye bløde håndklæder og en velduftende olie til badeværelset.

Gaveideer til jeres hjem

Er din partner lyset i dit liv? Fortæl hende det med en fin bordlampe, der kaster lys på sine omgivelser. Så husker hun på det, hver gang hun ser den.

Du kan også gøre din hjertenskære glad ved at give soveværelset et nyt udseende med dejligt sengetøj i en smuk, feminin farve og et fint mønster.

Hvad er Valentinsdag?

Valentinsdag også omtalt som "de elskedes dag" fejres den 14. februar hvert år. Denne dag er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, og har i mange år været en fast tradition i England og USA. Dagen blev indført af pave Gelasius i år 496, og menes at være opkaldt efter en romersk præst ved navn Valentin. 

God Valentinsdag!

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver