Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  
Bestil inden d. 17. Dec. for levering før jul 

Toilettaske, makeup-opbevaring, tandbørsteholder, sæbepumpe, badekåbe, håndklæder og badeforhæng i et badeværelse

Forkæl dig selv med den nye Nordic Mood-kollektion

Du giver dig selv lov til at gå ned i tempo efter en lang dag. Måske tager du et varmt bad eller bruger dine yndlingsplejeprodukter, hvor du nyder et øjeblik for dig selv. Med den nye Nordic Mood-kollektion fra JYSK bliver det muligt at skabe et badeværelse, der giver en fornemmelse af ro.


I den nye kollektion er rolige farver med til at give badeværelset et elegant look. Her finder man blandt andet det lyse badeforhæng GUNNEBO i beige med en prikket tekstur, som står i kontrast til kollektionens mørke farver, der eksempelvis ses i badekåben TOLLARP eller bademåtten GIMO.

Dekorativ stige med gult og hvidt håndklæde og lysegrå badekåbe i et badeværelse


Kollektionens farver er ikke det eneste, som giver badeværelset ro. Med sættet VALLSTA, bestående af en face roller og massagesten i rosenkvarts, er der mulighed for at du kan tilbringe lidt kvalitetstid med dig selv. Du kan også slappe af med øjenmasken RUTVIK, der med sit fyld af lerperler både kan bruges kold og varm.

Små detaljer med betydning

Det kan måske virke svært at give badeværelset et personligt præg, men her byder JYSK på fine detaljer som eksempelvis sæbepumpen og tandkruset LYSVIK, der udover at være praktisk er skabt i et flot design.

Stor træblok med bakker, tandkrus og sæbepumpe i et badeværelse
Sæbedispenser LYSVIK håndlavet glas
50,-/stk.
109,- /stk.
Spar 54%
Så længe lager haves
Kun i butik


”Personligt synes jeg, at det er de små detaljer, som gør et badeværelse elegant. Det kan være simple elementer, som at vatrondeller stilles frem i en lille kurv som vores nye MATFORS, eller at man har en lille bakke som EDSELE, hvor man kan opbevare sine smykker,” siger Category Manager Laurence Muller, som er ansvarlig for produkter til badeværelset hos JYSK.

EDSELE består af to mindre bakker i guldmetal og matcher den nye tilføjelse til VIKEN-serien, som kan fungere som til make-up opbevaring. Man kan også opbevare sine yndlingsprodukter i den nye toilettaske KNIVSTA, der samtidig er den ideelle løsning, hvis man ofte skal have sine ting med på farten.

Badeværelse med badekåber, hvidt håndklæde og badebørste


Produkterne kommer til salg fra september i JYSKs butikker og på JYSK.dk.

Udforsk mere

I rampelyset: OSBY vinterbader badekåbe

Idéer til den perfekte julegave til ham & hende

Forny dit badeværelse på budget

Gør dit badeværelse til en skøn hjemmespa