SUPERDAGE - SPAR OP TIL 50%

Håndklæder og gæstehåndklæder ved en vask i et badeværelse og stribede håndklæder ved en sø

En luksuriøs og mere bæredygtig spa-følelse

For mange er tiden i brusebadet en god mulighed for at samle energi til dagen. Fra det øjeblik vækkeuret ringer, til vi går i seng igen, har vi travlt med arbejde, indkøb, madlavning, opvask osv., og den næste dag starter vi så forfra. Hvorfor ikke gøre det til en vane at forkæle dig selv i de dyrebare minutter? Vores produktlinje SCANDINAVIAN SENSE har et luksuriøst udtryk, og er et valg, der føles rigtigt.

Håndklæder og gæstehåndklæder på en skammel ved en sø

En oase af ro

Forkæl dig selv med de bløde og kraftige SCANDINAVIAN SENSE håndklæder og bademåtter. Du kan sammensætte dem, som du vil og skabe en spa-oplevelse på dit eget badeværelse. SCANDINAVIAN SENSE håndklæder og bademåtter er lavet af en blanding af nyt og genbrugt bomuld.

Fletkurv med stribede håndklæder ved en sø

Et valg, der føles rigtigt

SCANDINAVIAN SENSE er et mere bæredygtigt valg. Når du vælger SCANDINAVIAN SENSE, vælger du høj kvalitet, smukke designs og respekt for natur og mennesker.

Genbrugsmaterialer spiller en vigtig rolle i SCANDINAVIAN SENSE-serien. Innovative processer forvandler plastflasker og rester fra bomuldsproduktion til garn til nye produkter. For at give dig den højest mulige kvalitet blandes genbrugt garn med nyt garn. På den måde får materialer, der kunne være endt som affald, et nyt liv til gavn for dig og miljøet.

Håndklæder på en bænk og i en taske ved en sø


SCANDINAVIAN SENSE er inspireret af skandinavisk natur og enkel, skandinaviske livsstil. Afdæmpede farver, diskrete mønstre og råmaterialer valgt med omhu for miljøet gør sortimentet perfekt til at skabe en følelse af fred og ro i dit hjem.

Håndklæder og gæstehåndklæder ved en vask i et badeværelse


Produktlinjen giver dig også mulighed for at skåne dig selv fra det kolde badeværelsesgulv. Træd ud af brusenichen på den behagelige grå bademåtte ROLFS.

Grå bademåtte på gulvet i et badeværelse

Global genbrugsstandard

Produkter, der bærer Global Recycled Standard (GRS) mærket, verificeres til at indeholde genbrugsmaterialer efter ISO-definitionen af genanvendt. Materialerne, der anvendes til GRS-mærkede produkter, spores også under hele fremstillingsprocessen for at sikre overholdelse af social og miljømæssig praksis og kemiske restriktioner.

Langt størstedelen af SCANDINAVIAN SENSE tekstilerne er certificeret i henhold til STANDARD 100 af OEKO-TEX®, som er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler.

Kollektionen er tilgængelig online fra 4. januar 2021 og i vores butikker fra 22. januar.

Læs også om de lækre SCANDINAVIAN SENSE sengesæt

Badehåndklæde, der hænger en loungestol på badebroen ved en sø

 

Udforsk mere

Vores bedste tips til at fejre Valentinsdag derhjemme

8 ting du ikke bør opbevare på badeværelset

Hold varmen efter brusebadet

Tag dig tid til afslappende selvforkælelse

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.