Møbeldage - Spar op til 50% 


 

Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023

Quiltet tæppe, puder og vase i hvide, beige og grå farver

Det rå møder det rolige i ny Nordic Mood-kollektion

I den nye Nordic Mood-kollektion er der sat fokus på at kombinere det rå og rustikke look med produkter i rolige farver og runde former, som sammen skaber en harmoni i hjemmet.  

”Vi har med denne Nordic Mood-kollektion fokuseret på at sammensætte produkter, der skaber en følelse af harmoni i hjemmet. Samtidig har vi arbejdet med sarte farvenuancer i hvid og beige med enkelte detaljer i sort for at bevare den skandinaviske ro,” fortæller Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Boligtekstiler med et moderne, råt look

Pyntepuden HVITVEIS bryder eksempelvis det bløde udtryk med sin sorte streg, som giver den enkle, råhvide pude et moderne, råt look. Samme farvenuancer og udtryk ser man også i vattæppet FAGERKLOKKE. Pude og tæppe kan sammen pynte på en bænk ved spisebordet dækket med de rustikke tallerkener TONE, som passer ind i den rå stil.
 

Vattæppe og to puder i hvid, beige og grå farver


Du kan også tage tæppet med udenfor, når solen skinner. Pak blot nogle viskestykker som SIVBLOM i kurven AGNE for i stedet at dække op udenfor til en forårspicnic i haven.

To puder i hvid, beige og grå farver og kurv

Skandinavisk boligindretning med et rustikt udtryk

Foråret bringer som altid forskellige slags vejr, så produkterne i denne kollektion fokuserer også på at skabe en hyggelig følelse indeni. For eksempel med BOSSE lyset og KEVIN lysestagen.

Sort lysestage i runde former og rustikt, gråt lys
Lysestage KEVIN B12xL16xH11cm sort
20,-/stk.
45,- /stk.
Spar 56%
Så længe lager haves
Kun i butik

 
”BOSSE er endnu et eksempel på et produkt, hvor vi kombinerer det rå med det bløde ved at komme et stearinlys i en form af beton, som giver den et rustikt look. Her har vi desuden tilføjet ordet ”Harmony” for samtidig at skabe en fornemmelse af hygge,” siger Tina Nymann.

Du kan dekorere en reol med lysene og en vase som SOFUS, der på samme måde er holdt i runde former og fortsætter den rustikke stil med sit keramiske look.


Alle produkter kan findes i JYSKs butikker og på JYSK.dk fra den 29. april.

Udforsk mere

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Guide til indendørs og udendørs julebelysning

Få effektive råd til at fjerne stearin

Julenisserne flytter ind