MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Quiltet tæppe, puder og vase i hvide, beige og grå farver

Det rå møder det rolige i ny Nordic Mood-kollektion

I den nye Nordic Mood-kollektion er der sat fokus på at kombinere det rå og rustikke look med produkter i rolige farver og runde former, som sammen skaber en harmoni i hjemmet.  

”Vi har med denne Nordic Mood-kollektion fokuseret på at sammensætte produkter, der skaber en følelse af harmoni i hjemmet. Samtidig har vi arbejdet med sarte farvenuancer i hvid og beige med enkelte detaljer i sort for at bevare den skandinaviske ro,” fortæller Tina Nymann, der er Category Buyer i JYSK.

Vattæppe, puder og vase i hvide, beige og grå farver

Boligtekstiler med et moderne, råt look

Pyntepuden HVITVEIS bryder eksempelvis det bløde udtryk med sin sorte streg, som giver den enkle, råhvide pude et moderne, råt look. Samme farvenuancer og udtryk ser man også i vattæppet FAGERKLOKKE. Pude og tæppe kan sammen pynte på en bænk ved spisebordet dækket med de rustikke tallerkener TONE, som passer ind i den rå stil.
 

Vattæppe og to puder i hvid, beige og grå farver


Du kan også tage tæppet med udenfor, når solen skinner. Pak blot nogle viskestykker som SIVBLOM i kurven AGNE for i stedet at dække op udenfor til en forårspicnic i haven.

To puder i hvid, beige og grå farver og kurv

Skandinavisk boligindretning med et rustikt udtryk

Foråret bringer som altid forskellige slags vejr, så produkterne i denne kollektion fokuserer også på at skabe en hyggelig følelse indeni. For eksempel med BOSSE lyset og KEVIN lysestagen.

Sort lysestage i runde former og rustikt, gråt lys

 
”BOSSE er endnu et eksempel på et produkt, hvor vi kombinerer det rå med det bløde ved at komme et stearinlys i en form af beton, som giver den et rustikt look. Her har vi desuden tilføjet ordet ”Harmony” for samtidig at skabe en fornemmelse af hygge,” siger Tina Nymann.

Du kan dekorere en reol med lysene og en vase som SOFUS, der på samme måde er holdt i runde former og fortsætter den rustikke stil med sit keramiske look.

Round, white vase with brown vertical stripes


Alle produkter kan findes i JYSKs butikker og på JYSK.dk fra den 29. april.

Udforsk mere

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem

Praktisk indretning med kunstige planter

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.