Grå elevationsseng med puder og dyner

De bedste elevationssenge - her er vores bud

Er du på udkig efter en elevationsseng? Så har du sikkert allerede opdaget, at der er mange modeller at vælge imellem. Forskellene er ikke altid helt tydelige, så hvordan finder du den elevationsseng, som passer bedst til dine behov? 

I denne artikel gennemgår vi to modeller, som hver især er gode bud på elevationssenge til forskellige behov, budgetter og præferencer.

Hvilken elevationsseng er bedst?

I det følgende afsnit præsenterer vi to elevationssenge fra JYSK, som hver især er blandt de bedste elevationssenge inden for deres kategori.

Det er dog vigtigt at huske, at JYSK har et større sortiment af elevationssenge, end dem vi gennemgår her. Brug eksemplerne i artiklen til inspiration, så har du et godt udgangspunkt for at vælge lige præcis den elevationsseng, som passer bedst til dig. 

Læs mere om, hvad der kendetegner elevationssenge 

Bedste elevationsseng til den kvalitetsbevidste

DUNLOPILLO E300

Denne boxelevationsseng fra den populære Thy-baserede producent DUNLOPILLO er et godt eksempel på en model, som giver dig både elevationssengens unikke alsidighed og samtidig har fremragende liggekomfort. 

Det specielle ved DUNLOPILLO E300 er især boxelevationssengens konstruktion: Modellen er opbygget af en latexkerne ovenpå pocket-fjedre med indbygget elevationsbund. Sammenspillet mellem de to lag skaber en fast seng med syv komfortzoner, så eksempelvis hoved, skuldre, hofter, ben og fødder får særlig støtte. 

Udover at kunne indstille sengens fire justerbare sektioner til at læse, se tv, spise morgenmad eller lignende er du dermed sikret ergonomisk korrekt støtte, når du sover i din elevationsseng. Øverste lag har en kerne af latex, hvilket skaber en fast liggeflade, som især er velegnet til dig, som foretrækker at sove på ryggen. Latexkernen leder i øvrigt overskydende varme væk og understøtter dermed en behagelig temperatur i dit sovemiljø. Nedenunder er et lag med pocket-fjedre, som bidrager med dybde til komforten.

DUNLOPILLO E300 er en delevenlig boxelevationsseng. Med sengens topmadras undgår I en revne mellem sengene, men snittet i topmadrassens hovedende gør, at I kan indstille jeres hovedender helt uafhængigt af hinanden.

Anbefalet til dig som: 

  • Ønsker en alsidig og justerbar seng med fremragende komfort og ergonomiske kvaliteter
  • Sover på ryggen
  • Foretrækker en udpræget fast liggeflade, hvor du ligger ovenpå madrassen uden at synke ned

Se JYSKs udvalg af elevationssenge 

Bedste prisvenlige elevationsseng

DREAMZONE GOLD E50

DREAMZONE GOLD E50 er - ligesom DUNLOPILLO E300 - en boxelevationsseng, hvilket betyder, at madrassen ligger fast indbygget i sengens elevationsramme. Derfor kan du altid være sikker på, at madrassen ligger, hvor den skal, og sengens forskellige sektioner kan hæves og sænkes efter dine ønsker.

Kernen består af pocket-fjedre, hvilket sikrer god komfort samt en liggeflade, som former sig efter din krop. Madrassen er inddelt i fem komfortzoner, så eksempelvis hoved, skuldre og hofte får den optimale støtte.

DREAMZONE GOLD E50 er en enkeltfjedret boxelevationsseng. Hvor DUNLOPILLO E300 har en kerne af latex og et lag af pocket-fjedre, er DREAMZONE GOLD E50 udelukkende baseret på pocket-fjedre. Det betyder blandt andet, at konstruktionen er lavere end DUNLOPILLO E300, og sengen er heller ikke lige så fast. Prisen er  også lavere, og hvis du foretrækker en fast seng, hvor du dog falder en smule ned i madrassen i stedet for at ligge helt ovenpå madrassen, kan DREAMZONE GOLD E50 være et rigtig godt valg til dig. Modellen er stadigvæk en fast seng, som er mest velegnet til dem, der foretrækker at sove på ryggen. 

DREAMZONE GOLD E50 er i øvrigt også en delevenlig boxelevationsseng. Med sengens topmadras undgår I en revne mellem sengene, men snittet i topmadrassens hovedende gør, at I kan indstille jeres hovedender helt uafhængigt af hinanden.

Anbefalet til dig som: 

  • Ønsker en alsidig og justerbar seng
  • Sover på ryggen
  • Er på udkig efter en prisvenlig boxelevationsseng

Er du i tvivl om, hvilken type seng der passer til dig? Se vores store guide: Hvilken seng skal jeg vælge? Den ultimative guide

Udforsk mere

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Hvordan undgår du, at din topmadras glider af sengen?

Sengeguide

Sengeguide

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

TEMPRAKON hjælper dig med at få en bedre søvn

Hvad koster en topmadras?

Hvad koster en topmadras?