Skandinaviske juledekorationer som pyntepuder og tæpper er populære

Byd julesæsonen velkommen

Efteråret er efterhånden over os, og inden længe begynder julen at være rigtig tæt på. For mange rundt omkring i verden – og naturligvis også for JYSK – er julen i sandhed essensen af hygge. For at byde ordentligt velkommen til julesæsonen i år, indeholder den nye Nordic Mood-kollektion masser af julepynt og must-haves, der virkelig kan bringe julestemningen frem hos alle. 

Den nye julekollektion indeholder tidløse elementer af traditionel nordisk jul såsom julehjerter, grantræer og julenisser med deres nissehuer på. Dybe og behagelige toner af klassisk grøn og rød komplementerer varme hvide farver, hvilket resulterer i en farvekombination, der virkelig hylder nostalgien og fordums jul. Den nye Nordic Mood-julekollektion er til salg i vores butikker og på JYSK.dk allerede nu, så du har rig mulighed for i god tid at forberede dig på en fantastisk jul, og hvad der for mange er den bedste tid på året.  

Farverige julekrus i rød og grøn med motiver af stjerner og juletræer og julehjerter

Julekruset GULLTOP i rød og grøn med festlige julemotiver vil helt sikkert sprede julestemning i hjemmet. Disse krus i stentøj har et hyggeligt udtryk, der minder meget om emaljekrus. Hvad enten du drikker din kaffe eller en varm kop kakao fra kruset, så vil GULLTOP tilføre dit hjem julehygge og glæde sammen med venner og familie.

Det dekorative PYSSEL-julehjerte i rød og grøn har en rund og fyldig form, så det som julepynt virkelig kommer til sin ret. PYSSEL er lavet af dolomit og er naturligvis en nyfortolkning af det klassiske flettede julehjerte, som vi alle kender fra den traditionelle danske jul. 

Julenisse med rød nissehue og gråt skæg, svensk lysestage

Fra keramik og hårde dekorationer til den mere bløde af slagsen – nemlig julenissen MUGGLESTEN. Den lille drillenisse er iklædt en stor rød nissehue og har en lille rund næse. Har han en grå uldsweater på, eller har han et stort gråt skæg? Det er op til dig at afgøre. MUGGLESTEN fås i to størrelser, hhv. 31 cm høj samt 17 cm høj.

En anden meget traditionel Skandinavisk juledekoration er den svenske julestage. HILDEGUN-julestagen er et fantastisk eksempel på en moderne fortolkning af en klassisk juledekoration. Dens minimalistiske geometriske form og LED-lys samler det dekorative med det praktiske, så du kan oplyse dine vindueskarme i det hyggeligste julelys gennem hele vinteren. 

Hyggelig stue, hvor der er pyntet op til jul med julepynt og julenisser
Kunstig grangren i grøn vase med juledekorationer og lysestager
Hyggelige julepyntepuder med juletræsmotiver

Den nye Nordic Mood-julekollektion inkluderer en lang række juledekorationer, der uden tvivl vil sprede glæde og julestemning i dit hjem. 

Kunstig grangren med grankogler og skandinavisk julepynt

Ligesom resten af den nye Nordic Mood-julekollektion hylder COVELLIN-dekorationerne også traditionel dansk julepynt. Den ene pyntegenstand forestiller en klassisk hvid engel, som de fleste af os forbinder med julen, mens den anden pyntegenstand forestiller en sort stjerne. Begge versioner har gyldne detaljer, og samtidig er de gode eksempler på, hvordan minimalistiske fortolkninger af traditionel julepynt stadig kan ose af ren julehygge. COVELLIN-dekorationerne passer perfekt til juletræet, på juledekorationer, eller endda som bordpynt i julehøjtiden. 

Stjerneformet lysestage i marmor, LED-stearinlys med stjerner og LED-lys formet som juletræ

RUTILKVARTS-lysestagen er lavet med form som en stjerne. Dens højde og messingdetalje giver lysestagen et moderne udtryk, der samtidig er beskedent, så det passer perfekt ind sammen med traditionel juleoppyntning. RUTILKVARTS passer rigtig godt sammen med et julelys ligesom NELLIK, der er dekoreret med gyldne stjerner. I stedet for en levende flamme, lyses NELLIK op med LED. Det giver dig et lys, du modsat klassiske stearinlys vil kunne få glæde af mange år ud i fremtiden.  

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver