Loungesæt på terrasse

Brug sommeraftnerne udenfor

“Summer days drifting away, to oh oh the summer nights …” Hvis du kender (og elsker) musical-klassikeren Grease med John Travolta og Olivia Newton-John, har du helt sikkert hørt og sunget med på hittet "Summer nights". Sommeraftener er som skabt til at være udenfor sammen med venner og familie, og drikke kaffe, vende stort som småt og bare nyde livet.

Der er masser af restauranter og cafeer med udendørs siddepladser, hvor I kan nyde en lun aften, en kølig drink og dagens sidste solstråler, men hvorfor ikke blive hjemme? Der er mange gode grunde til at invitere gæster hjem - og kun nogle få grunde til at lade være. I får mulighed for at føre personlige samtaler i fred og ro, og I behøver ikke at tænke på lukketider, for festen slutter først, når sidste mand siger farvel. Sidst men ikke mindst, er det billigere end at spise ude, og der skal så lidt til: Alt hvad du skal gøre er at forberede et måltid eller en snack og købe drikkevarer - og det er dét.

Havemøbler til terrassen eller altanen

Du kan holde fest på din terrasse eller altan eller bare invitere venner og familie til en afslappet kop kaffe. Hvis du fører dine gæster direkte gennem huset eller lejligheden og udenfor, opdager de det ikke, hvis det roder lidt indenfor - især ikke hvis du lægger en indsats i indretningen på altanen eller terrassen.

Vil du gerne gøre altanen eller terrassen endnu mere præsentabel for gæster? Hvorfor ikke lade sig inspirere af restauranter og caféer og deres indretning. De ved trods alt præcis, hvad der gør deres gæster tilpas, og hvordan man skaber rammerne for den perfekte aften.

Du får brug for nogle komfortable havemøbler - afhængigt af størrelsen på din terrasse eller altan, kan du overveje et cafesæt eller et havesæt med stole til 4 eller flere personer.

Et loungesæt er også en mulighed og helt ideelt, hvis du vil have komforten fra din stue med dig ud i haven. Hvis du har mere plads til rådighed, så er en havegynge måske noget for dig - sjov for børn, afslapning for voksne.

Det er helt op til dig …

"It turned colder, that's where it ends" - sådan slutter Sandy og Danny deres sang, men når du har indrettet en altan eller en terrasse med de helt rigtige udendørs møbler og det rigtige tilbehør, behøver det ikke at være sådan. Selvom solens sidste stråler bidrager til den gode stemning, er det op til dig at tilføje det sidste touch, der skaber en uforglemmelig aften og nat. Sørg for, at dine gæster har det varmt og godt med plaider og puder og tilsæt krukker, duge, lanterner og lysestager til indretningen.

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Fejr Sankt Hans aften med en havefest

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber

Trampoliner: 7 ting du bør overveje, inden du køber