Vedligeholdelsesfrie havestole i metal og flet

Havestolene, som du finder her på siden, har den fællesnævner at de kræver absolut minimalt vedligehold. Det primære materiale er stål og aluminium, som enten står alene, eller er designet i lækre kombinationer med textiline, kunsttræ, polypropylen eller polyrattan som ligeledes kræver meget lidt vedligehold. Enkelte af havestolene har detaljer af hårdttræ, hvilket har behov for oliering.

Havestole i flet og metal er modstandsdygtige over for vejr og vind, og kan holde til at stå ude året rundt. Stellet på vores havestole i metal er pulverlakeret, så det er beskyttet mod slid og rust. JYSK har et bredt sortiment af stabelstole, justerbare positionsstole og klassiske havestole i flet eller metal. Vælg mellem sort, hvid, grå eller naturfarvet.

Sådan rengør du havestole i polyrattan

Havestole i polyrattan har et let og luftigt udtryk i designet, og bruges ofte til at fremstille fletstole. Det er fremstillet af et fleksibelt materiale, som tåler klima med store temperaturudsving og kan stå ude hele året. Derudover er de nemme at rengøre, når havemøbel sæsonen står for døren:

  1. Fjern skidt og spindelvæv med en kost, børste eller støvsuger
  2. Tør møblerne over med en våd klud dyppet i sæbevand
  3. Gentag med rent vand
  4. Skyl evt. havestolene efter med en haveslange
  5. Lad møblerne lufttørre

Nemmere bliver det ikke!