Stort udvalg af flotte træborde til haven

Nyd sommeren og de lange lyse sommernætter i haven omkring et smukt træbord. Havemøbler i hårdttræ er solide og slidstærke, og med den rette vedligeholdelse kan du sikre at dit nye havebord i træ har en utrolig lang levetid. 

I JYSK har vi et spændende udvalg af haveborde i massivt træ. Vores træsorter er alle FSC®-certificerede, og du kan vælge mellem haveborde i teaktræ, akacietræ og eukalyptustræ. Dermed finder du også træborde med forskellige farver, gående fra det lyse træ over i den dybe, mørke rødlige tone. Vælg mellem rektangulære og runde træborde, haveborde med udtræk samt et barbord til haven i træ. Bordene har forskellige stel i eksempelvis stål, aluminium eller træ i farverne natur, hvid og sort. 

Husk også at finde havestole til dit nye træbord!

 

11 produkter
  11 produkter

  Hvordan vedligeholder du dit havebord i træ? 

  Det kræver i virkeligheden meget lidt, at holde sine træmøbler ved lige, og bevare træets smukke farve. Nøgleordene er simple: 

  1. Rens med vand og evt. trærens
  2. Oliér træet
  3. Vinteropbevaring et tørt sted med god ventilation, f.eks. i carporten

  Husk altid at vælge en olie der er beregnet til den givne træsort, og læs vejledningen på emballagen. I tilfælde med mug eller svamp på møblerne, kan det kræve en smule mere at få dem gjort pæne igen. Det kan du blive klogere på i vores guide til vedligeholdelse af træhavemøbler.